Àlex Rigola, Roberto Bolaño i ‘El policía de las ratas’ al Principal

  0
  57
  ratas.png

  15/03/2014 – Després de la celebrada adaptació de 2666, Àlex Rigola torna a posar en escena a Roberto Bolaño amb un dels seus relats més rodons i imaginatius: El policía de las ratas, obra estrenada a La Biennale di Venezia 2013.

  Després de la celebrada adaptació de 2666, Àlex Rigola, un dels directors teatrals catalans més reconeguts internacionalment, torna a posar en escena a Roberto Bolaño, un dels escriptors més prestigiosos en llengua castellana, amb un dels seus relats més rodons i imaginatius: El policía de las ratas, obra estrenada a La Biennale di Venezia 2013.

  En aquesta ocasió, Rigola ens mostra un Bolaño que imagina una comunitat de rates que no es maten entre si, però que poden acabar fent-ho a través d’un detectiu singular que buscar un assassí en sèrie. Aquest conte, que és un relat del submón de les clavegueres com a reflex d’una societat desgastada i alineada, ret homenatge, qüestiona i, finalment, supera en tensió dramàtica alguns relats de Kafka.

  La posada en escena, amb Andreu Benito i Joan Carreras com a intèrprets, serà el proper dissabte, 15 de març, a partir de les nou de la nit al Teatre Principal.