Parra, Young Talent: ” L’objectiu és assolir l’ascens a Segona Catalana”

  0
  65
  20170930_174125.jpg

  ENTREVISTA. El Yount Talent de Ricardo Parra i Javier Calvo 'Kuki' és l'equip badaloní més en forma a Tercera Catalana. L'equip de Sant Roc va fregar el curs anterior l'ascens a Segona Catalana i aquesta temporada vol demostrar que la gran campanya sense premi no va ser una excepció. Els badalonins lideren el grup 4 de la categoria amb quatre victòries i un empat en cinc jornades i és l'equip més golejador (23 dianes). Les sensacions són positives i així ho expressa el seu entrenador. 

   

  Fa poc menys de cinc mesos vau tenir l'ascens a Segona Catalana a tocar. Encara ho teniu present?

  Aquesta temporada hem de solucionar els errors que vam tenir el curs anterior. S'ha de posar remei i competir millor aquest curs.

  Tot i així va sorprendre la bona temporada de l'equip?

  No. Econòmicament no podíem lluitar contra equips amb millor pressupost però per qualitat de jugadors havíem de competir a les posicions capdavanteres.

  Per aquest curs heu patit moltes modificacions?

  Ens hem reforçat amb jugadors joves de Badalona. La base és la mateixa que el curs passat i estic més content amb la plantilla que ens ha quedat.

  En aquest sentit, les sensacions de pretemporada són bones?

  Molt bé. Vam fer un 'stage' de tres dies a Girona per conèixer-nos millor tant dins com fora del camp i els jugadors van fer grup.

  Objectiu per aquest curs?

  Superar les sensacions de la temporada passada. Esperem aconseguir l'ascens. Si digués que l'objectiu és la permanència seria una mentida. Avui dia, l'objectiu és assolir l'ascens a Segona Catalana.

  Això no genera pressió als jugadors?

  Sí, però aquesta pressió no la produeixo jo sinó els mateixos futbolistes. Nosaltres ja ho hem parlat i ells coneixen la meta. No lluitem per una cerca que no sigui finalitzar entre les dues primeres posicions. 

   

  El Young Talent és un club molt jove, veritat?   

  El Young Talent té tres anys de vida, amb dues campanyes amb un primer equip. A més a més, la jornada anterior davant la Mataronesa va debutar un juvenil i ens ajuden a tancar les convocatòries. Volem donar l'oportunitat als joves de les categories inferiors. El bloc del primer equip és el mateix que fa tres campanyes es trobava a l'inter Pomar.  Motiva tenir tres derbis de la ciutat aquest curs?

  Sí. Badalona té bon nivell de futbol i esperem veure un altre equip de la ciutat a la part alta de taula. Pere Gol ha començat molt bé la temporada i aquesta jornada visitem el Lloreda, també serà un candidat seriós.

  Quins rivals veus a l'ascens?

  Ara mateix diria qualsevol. Portem cinc jornades i és complicat dir uns equips molt concret. Cirera o Lloreda arriben de Segona i els hem de tenir en compte. Mataronesa també és incògnita.

  En quina situació es troba la instal·lació?

  Fa dos anys que lluitem perquè es canviï la gespa. Ens van dir a l'estiu, després al desembre i ara fins a l'any que ve. El club es queixa perquè hem perdut molt jugadors a causa de la infraestructura. Els vestuaris tenen esquerdes.