Part de Dalt la Vila passarà a ser exclusiu per a vianants

  0

  08/11/2013 – La plaça de Pau Casals i els carrers de Sant Sebastià i de Santa Eulàlia seran zona de vianants amb un paviment sense voreres; també es restaurarà la font modernista de la plaça.

  La plaça de Pau Casals i els carrers de Sant Sebastià i de Santa Eulàlia, al barri de Dalt de la Vila, seran zona de vianants amb un paviment sense voreres. La remodelació que s’ha d’efectuar preveu eliminar l’estacionament de vehicles i treure les voreres existents per crear un espai per a vianants amb una plataforma única. El paviment, a més, marcarà la línia de límit de la corona del nucli antic de Dalt de la Vila. La zona tindrà un control d’accés de vehicles mitjançant pilones.

   

  Amb les obres es restaurarà la font modernista existent a la plaça i es millorarà el mobiliari urbà, l’enllumenat i la xarxa de clavegueram. També s’eliminaran les línies aèries de baixa tensió i de telèfon. A més, s’ordenarà l’espai davant de l’Hospital Municipal al carrer de Santa Eulàlia per facilitar l’aparcament de les ambulàncies que donen servei a l’accés a les urgències.

   

  Aquesta obra municipal, finançada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, té un pressupost de 434.000 euros. Està previst que els treballs comencin properament i tinguin una durada de 8 mesos.