Partit per oblidar

0
    30

La Penya no troba solució per aturar l’embranzida del Gran Canària i tanca la primera volta amb derrota 75-91

Toc de realitat que servirà per preparar la Copa del Rei. No es pot sortir badant i a esperar el rival. La Penya ha estat un forat negre al primer quart, sense intensitat ni energia defensiva. El temps mort de Carles Duran per aturar una ferida sagnant – parcial de 8-23 al minut 5- però el vendaval ofensiu del Gran Canària ha conclòs amb un 18-31 final al primer quart, liderat per un eficaç John Shurna amb 13 punts. Res podia anar més malament. La Penya ha reaccionat a l’inici del segon quart, amb la valentia d’Ellenson i la versió esperada de Guillem Vives (7 punts). Els verd-i-negres han entrenat a partit (27-32) però immediatament els canaris han trobat situacions massa còmodes per tornar a eixamplar la diferència a l’electrònic gràcies a un inspirat Ferran Bassas des del triple, 38-51 al descans. A la represa la Penya ha optat per una defensa zonal amb Ante Tomic al centre, negant el carril central al Gran Canària i forçant-los al tir exterior. Parra i un triple de Vives han retallat diferències al 47-54, fent despertar un Olímpic apagat fins al moment. Els intents s’han quedat sense transcendència i és que quan els verd-i-negres ha mostrat els indicatius d’igualar el partit, el Gran Canària ha marxat, posant la màxima diferència +17 (49-66). Les decisions arbitrals han excitat a una Penya que s’ha revolucionat i ha trobat la intensitat necessària per combatre al rival, però ja era tard. Els de Carles Duran han pagat car els 19 rebots ofensius permesos al rival, que no han perdonat en les segones oportunitats.