Partit sense final pel Lloreda i punt insuficient del Llefià

0
    27

27/01/2015 – Els primers guanyaven a l’Equipo Ja fins que l’àrbitre va suspendre el partit, mentre que els de Jordi Souto es van deixar empatar a Mataró.

No va ser un cap de setmana positiu pels equips badalonins de Segona Catalana. El Lloreda va veure com no podia completar els 90 minuts de partit contra l’Equipo Ja a causa de les males pràxis de l’equip rival.

La primera part del duel es va poder disputar amb normalitat (0-0) però, després que els de Rubén Castillo fessin el primer gol del partit, tot va començar a canviar. Capilla havia avançat feia poc al Lloreda (51’) i, en una falta posterior, les protestes desmesurades dels jugadors de l’Equipo Ja van fer que l’àrbitre decidís suspendre el duel (54’).

Tot i la presència dels Mossos d’Esquadra al Municipal de Lloreda, el col·legiat va optar per suspendre el matx, fet que obligarà al comitè de competició a decidir. Si es decidís que cal jugar els 35 minuts restants, el Lloreda conservaria el marcador a favor (1-0).

Qui sí que va poder completar el seu partit va ser la Unificació Llefià, l’altre equip badaloní del grup II de Segona Catalana. El conjunt de Jordi Souto va empatar al camp del Cirera (1-1), resultat que no el beneficia gens en la lluita per l’ascens.

Ben entrada la primera part, Ramon anotava el seu tercer gol a la lliga per situar per davant al Llefià (18’). Els badalonins es van mostrar incapaços de superar a Carlos Carrión en cap de les seves aproximacions i Pau Hernández sí que es va mostrar encertat per fer l’empat definitiu al 62’.

Amb un partit menys, la Unificació Llefià va tancar la jornada en quarta posició, amb un total de 30 punts sumats. El líder, el Mataró, ja en té deu més (40), mentre que el segon, el Premià de Mar, en suma 33.

Fitxatge que funciona

Al grup IV de Tercera Catalana, el CF Bufalà va aconseguir vèncer al Liverpool (2-0) i puja fins a la quarta plaça. L’arribada de Rubén Garcia, conegut futbolísticament com a ‘Make’, ha tingut un impacte positiu per l’equip. L’ex jugador de la UD Catalana (Segona Catalana) ha marcat dos gols en dos partits i diumenge va anotar el 2 a 0 del Bufalà (85’).

Abans del gol de Make, Campaña havia avançat als vermells en l’ocasió de perill prèvia (83’). Gràcies a aquest triomf, el conjunt badaloní se situa quart amb 32 punts, a vuit del play-off d’ascens que marca l’AD La Llàntia (40) i de l’ascens directe que ostenta la UD Mataronesa (40).

Aprofiten l’oportunitat

Al grup VI de Quarta Catalana, el Pere Gol i l’Àguila van aprofitar la jornada de descans del Cabrera B per empatar i acostar-se, respectivament, als maresmencs. El Pere Gol va golejar sense dificultats al Dosrius (6-1) i se situa tercer amb 31 punts, els mateixos que el Cabrera B, tot i que el filial compta amb un partit menys.

Dos gols molt ràpids cuinats per Carles Cortés i Aguilera (35’ i 37’) van desencallar un partit que no estava sent fàcil pel Pere Gol. Els verds no van tenir dificultats per sentenciar a la represa, amb les dianes de Fuentes (65’), Morales (79’) i Carles Cortés (81’). El Dosrius només podria marcar el gol de l’honor de penal i al 88’.

Si el Pere Gol va guanyar fàcil a casa, la UD Àguila ho va fer a domicili. El conjunt de Jorge Rincón tampoc va fallar en la seva visita a Vilassar de Mar (1-6). El filial maresmenc només va poder arribar viu al descans, després que Jordi Rodón (44’) neutralitzés el 0 a 1 marcat per Gerard Niubo (33’).

Durant el segon temps, José Antonio tornaria a posar per davant a l’Àguila (58’) i Muñoz (77’), Marcos (79’) i de nou José Antonio s’unirien a la festa del gol badalonina. El Vilassar de Mar B també es va ficar un gol en pròpia porteria (el 1 a 5), impulsant encara més a l’Àguila fins al cinquè lloc actual (29 punts).

El Roma Sports, per la seva part, va rebre un correctiu a Santa Coloma contra el filial de l’Arrabal (8-0). En només 45 minuts, els de Lloreda ja perdien per un contundent 5 a 0, fet que va fer impossible la remuntada. El Roma perd després de dos triomfs seguits i torna a ser vuitè amb 18 punts. El cuer segueix sent el Badalona Sud, després de caure al camp del Premià de Dalt B (5-3).