Partits i moviments socials conjuguen idees per crear una alternativa d’esquerres a BDN

  0
  esquerres.jpg

  17/12/2013 – La CUP convoca a Can Pepus a ICV, EUiA, ERC, Els Verds i Revolta Global, a més de diferents moviments i col·lectius socials per tal de reforçar una majoria social d'esquerres.

  Diferents partits d’esquerres de la ciutat van citar-se el passat dijous al centre cívic de Can Pepus per posar en comú les seves perspectives de la situació actual a Badalona. Convocats per la CUP, Iniciativa, EUiA, ERC, Els Verds i Revolta Global van ser presents a través dels respectius representats i van estar acompanyats de membres d’entitats, moviments i col·lectius socials com ara l’Àgora Ciutadana, el Procés Constituent o Badalona Es Mou.

   

  L’objectiu era posar les bases d’un procés que desemboqui en la construcció d’una alternativa d’esquerres, però més enllà de l’electoralisme: reforçar una majoria social d’esquerres que compti també amb el sentir del carrer, amb els moviments socials. I alguns dels factors claus en aquesta consecució, segons es va debatre, va ser enfortir el treball en xarxa i connectar les diferents reivindicacions i lluites socials.

   

  Més d’una cinquantena de persones van assistir a la xerrada i van tenir l’ocasió d’intercanviar impressions i intervenir en el debat. I és que la participació era un dels elements claus d’aquest acte que no tindrà continuïtat durant els propers mesos, han explicat els organitzadors. “La CUP ha optat per aquest model d’acte per fugir de les reunions de despatx entre partits i propiciar la participació dels moviments populars en la política municipal”, explica el portaveu Francesc Duran.