Pas cap a la tranquil.litat

0
    32

13/4/2015.- El Badalonès va aprofitar la visita a un Torreforta descendit per anotar més de 100 punts i donar un pas més cap la permanència.

Els dimonis van començar desencertats en defensa però Màlaga i Lorente ho compensaven anotant amb comoditat.

Dos triples de Seriol i Charte van l’intercanvi de cistelles i van suposar els primers avantatges al acabar el primer quart, 20-24.

La millora en defensa els va permetre córrer i robar pilotes per obrir escletxa. I l’encert de Seriol i Fernández en el joc estàtic van començar a trencar el partit. 33-45 al descans.

A la represa, dos triples de Charte i dos de Verdú van posar el Badalonès per sobre dels 20 punts. Amb el partit trencat, la diferència es va mantenir, 51-73.

A l’últim quart, lluny de relaxar-se, els dimonis van sortir amb 0-11 davant el desgast físic d’un rival amb poca rotació. A l’últim minut un triple de Charte va posar el definitiu 67-101.

El proper dissabte a les 19h, el Badalonès rep la visita d’un Salle Horta en promoció de descens. Guanyar suposaria la permanència virtual a la Primera Catalana.

El Badalonès B pateix a Parets

Els dimonis van haver de treballar fins a la última jugada per sumar una nova victòria i seguir amb el frec a frec dels tres líders del grup.

L’equip va tenir problemes en defensa i ritme a la primera part, però l’encert en atac va fer que al descans el partit semblés controlat.

Però el que havia de ser una segona part tranquil.la es va complicar. El Parets els va sorprendre amb una remuntada basada en el treball i la constància, que els va permetre donar-li la volta al marcador.

Els dimonis van estar uns minuts perduts i els errors encoratjaven encara més els locals, que van arribar al final amb opcions.

El Badalonès B va reaccionar a temps i va poder anotar la cistella que els feia guanyar el partit.

Cap dels equips de dalt afluixa i l’espectacle seguirà fins el final. Per diferència de punts, els dimonis es col.loquen segons però segueix l’empat al capdavant de la classificació.

Proper partit,la visita del Guinardó a La Plana dissabte a les 8.30.