ICV-EUiA-És Possible presenta la seva candidatura encapçalada per Àlex Mañas

  0
  icv candidatura.jpg

  14/04/2015 –  La candidatura situa a les primeres posicions a Maria Gallardo, Aïda Llauradó, Alba Molina i Jordi Cobos; la tancaran Asun García, Màrius Díaz i Josep Soler.

  La coalició formada per ICV-EUiA-És Possible va presentar el passat cap de setmana la seva candidatura per a les municipals del 24 de maig. Totes tres formacions van aprovar per unanimitat tant la llista com el codi ètic i el decàleg de la formació. Amb Àlex Mañas al capdavant, la candidatura situa a les primeres posicions a Maria Gallardo, Aïda Llauradó, Alba Molina i Jordi Cobos i serà tancada per Josep Soler, ex-president de l’associació de veïns del centre, Asun García, actual regidora del grup municipal d’ICV-EUiA, i Màrius Díaz, primer alcalde democràtic de la ciutat de Badalona que ha volgut explicitar durant l’acte el seu suport a la candidatura.

   

  “Al 2015, igual que al 1979, toca canvi i estic convençut de que amb un equip de gent jove i preparada com el que es presenta, aquest canvi serà més que possible”, va afirmar Màrius Diaz. Recollint el guant, Àlex Mañas va aprofitar la seva intervenció per reivindicar com a principal objectiu l’aprovació d’un pla de rescat social.