Pas endavant cap a l’ascens

0
    49

18/4/2016.-  A Primera, important victòria del Badalonès a contra el tercer classificat, amb un gran ambient a La Plana. A Segona, l’Ademar podria ser equip de Primera el proper diumenge i el Llefià surt del descens directe.

El Badalonès va respondre al gran ambient a La Plana amb un partidás. Els equips de les categories inferiors del club van esperonar l’equip en un partit clau.

Els dos equips van sortir molt intensos i es preveia un partit igualat. Però el Badalonès, molt motivat i concentrat, va trencar la igualatat amb un parcial de 22-7 al segon quart.

Tres triples de Chus Corella van fer esclatar  i el 36 -19 del descans deixava clar perquè el Badalonès és la millor defensa de la competició.

El Grup Barna va provar diferents variants defensives però no va poder fer res contra l’allau local i la diferència es va mantenir fins el 76-56 final, una diferència que permet els dimonis guanyar també l’average i acostar-se encara més a l’ascens.

En un exigent tram final de temporada, el proper partit serà al camp del tercer classificat, el Tarragona.

A Segona, l’Ademar va ser superior des del principi en el derbi de segona a la pisat del Natzaret. La diferència entre un equip que aspira al liderat i el un equip que lluita per salvar la categoria  es va traslladar al parquet.

El parcial de 1-13 va marcar el partit i ja al primer quart la diferència era de 10 punts, 13-23. Els Maristes van tirar d’ofici qualitat i ganes per no baixar dels 10 punts en tot el partit.

Al segon quart es va mantenir la superioritat visitant davant un Sant Andreu que no va saber explotar els seus punts forts. Alguna acció individual i certs  moments de intensitat col.lectiva local, deixaven el marcador al descans, 27-40.

A la represa, els Maristes van trencar el partit amb encert en triples i castigant el Sant Andreu amb el contraatac. Un nou parcial de 3-11 deixava el 30-51 i el Sant Andreu sense capacitat de reacció.

A l’últim quart la diferència va arribar als 27 punts, però el Natzaret va seguir treballant i als últism 3 minuts va reduir la diferència fins el 67-85.

L’Ademar manté el liderat amb dues victòries de marge i el proper diumenge podria certificar l'ascens a Primera si guanya el seu partit n diumenge a les 17.45h contra el Caldes. Si, a més, el Neus guanya a Mollet ho farien com a primers de grup. En una lluita ben diferent, el Sant Andreu visitarà també diumenge la pista del Barberà B.

El Llefià surt del descens directe gràcies a l’espectacular victòria a la pista d’un rival directe, la Gramanet. El partit va començar amb molt encert per part dels dos equips, però amb el Llefià portant la iniciativa i aconseguint avantatges de fins a 7 punts al descans.

A la segona part, el Llefià va seguir amb un nivell d’encert molt alt, que es va combinar amb una bona defensa. Poc a poc la superioritat va ser més evident i la diferència va anar augmentant fins el 66-100 final.

A més de contundent i contra un rival directe, és la tercera victòria consecutiva i li permet sortir del descens directe per diferència de punts després de moltes jornades. El proper diumenge a les 19.30h reben el Sant Jordi amb la intenció de seguir amb la ratxa de victòries.

També victòria del Badalonès B en la visita del Barberà B, en un partit que va domianr de principi a final. L'actitud de l'equip va ser la de crure en la victòria i tots els jugadors van aportar. A la primera part, el llençament exterior dels visitants va impedir distàncies més àmplies. Però a la segona, van ajustar millor la defensa, van poder córrer i les diferències van arribar als 10 punts.

El Barberà B va apretar més en defensa, però els dimonis van saber gestionar la diferència i respondre amb serenitat en els moments complicats per sumar una victòria més. El proper dissabte visiten el Santa Coloma B.

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 80 bytes) in /usr/home/diaridebadalona.com/web/home/modules/search/search.module on line 390