Recuperant l’estil

0
    36

18/4/2016.- El Natzaret guanya el partit des de la defensa i s'agrada en atac.  A Segona, la Minguella s'assegura plaça de promoció d'ascens i victòries de Llefià  Joventut.

El partit va començar amb triples als dos costat de la pista i amb un primer quart igualat. El Sant Andreu tornava a fallar cistelles fàcils i els Lluïsos van aprofitar les segones opcions, 14-14.

Al segon quart, una primera estirada de les badalonines, amb un parcial de 8-0, va trencar la igualat. L’equip va anar agafant el to defensiu i el rival només va anotar 5 punts en aquest parcial. Al descans 25-19.

La segona millor defensa de la lliga es va deixar veure a la represa, tancar encara més la cistella i deixant anotar al rival només 7 punts. En atac, 6 punts consecutius de Laura Rovira obrien encara més l’escletxa, 35-22.

Amb el partit controlat, el Natzaret es va llençar a l’atac i va anotar 22 punts en un quart molt vistós. Els Lluïsos, tot i trobar més facilitats per anotar, no van poder aguantar el ritme defensiu i es va veure sorprès per la inspiració local fins el 57-37.

Laura Rovira amb 22 punts va ser la màxima anotadora seguida de Nerea Goñalons amb 18.  El Sant Andreu ha recuperat la seva millor versió i mira amb optimisme la part alta de la classificació. A 4 jornades per acabar la fase regular, la tercera posició (fins i tot la segona) encara és possible.

Intentaran aprofitar la bona dinàmica en la visita dissabte al Boet Mataró, dos equips separats per només una victòria.

A segona, la Minguella s'assegura una de les tres places que donen dret a jugar l'ascens. En la segona sortida a terres gironines, la calor i la presència d’ex -jugadores de la Lliga Femenina 2 van complicar el partit.

El Salt va començar controlant el primer quart i obrint una escletxa de 10 punts. A la Minguella li va costar entrar al partit, però al segon quart va aconseguir reduir la diferència a 5 punts. Les blaves van anar de menys a més i desde la millora en la solidesa defensiva van aconseguir empatar el partit al tercer quart.

La igualtat es va mantenir fins a l’últim minut de partit. La concentració en els tirs lliures i una jugada d’estratègia decisiva als últims segons, van donar el partit a la Minguella 56-60.

Assegurada la promoció d'ascens, segueixen optant al liderat de grup i a l'ascens directe en les tres jornades que queden. Diumenge a les 17.45h reben el Calella a Casagemes en una nova final.

El Llefià dóna un pas important cap a la permanència gràcies a la balsàmica victòria al derbi contra el Badalonès. Aquesta vegada sí va poder resoldre un final ajustat  davant un Badalonès que segueix penúltim.

El partit va començar igualat, amb més errors que encerts. El Llefià va marcar el ritme als primers minuts, però l’encert del Badalonès deixava el primer parcial en taules, 13-13. El segon quart es va endurir, però les locals van mantenir la iniciativa, forçant situacions a prop de cistella i traient profit a la seva superioritat per anotar des dels tirs lliures. Al descans, 35-29.

A la represa, el Badalonès es va trobar més còmode amb amb defenses més dures i de contacte i li va donar la volta al marcador, 41-32. Però el Llefià es va sobreposar per tornar a agafar la iniciativa i acabar el tercer quart per davant, 46-44.

Al parcial definitiu, el Llefià va ser superior. Un triple de la júnior Marta López només començar i els punts i el lideratge de Laia Casas van trencar el partit. La bona defensa col.lectiva els va permetre guanyar de 10 punts 62-52.

Aquesta vegada el Llefià va saber gestionar l’últim quart per sumar una victòria que l’acosta a la permanència. Dissabte tenen un partit complicat a Malgrat mentre que el Badalonès jugarà un altre derbi, serà diumenge a les 19h a Ausiàs March contra el Sant Andreu, que ha descansat aquesta setmana.

Victòria del Joventut Badalona Femení, tot i les baixes amb les que es va presentar a Caldes. Només 5 sèniors van jugar el partit i 2 sèniors b i 3 júniors van completar la convocatòria.

Les verd-i-negres van sortir molt bé i als primers minuts van agafar els primers avantatges amb un parcial de 2-12. L’equip va agafar confiança i gràcies a l’encert des de fora van tancar el parcial amb un 8-21. Al segon quart, les locals es van posar en una zona 2-3, que va donar molts problemes al Joventut. Els va costar molt atacar-la i la diferència es va reduir fins els 9 punts al descans.

A la represa, va sen ser les badalonines les que van apostar per la zona i van tornar a marxar de 16 punts. A partir d’aquí, el partit es va alentir amb moltes faltes, però amb l’equip gestionant la diferència fins el 58-71 final. Dissabte a les 19.15h tenen una altra bona oportunitat de sumar amb la victòria del cuer, el Blanes.