Patint fins el final

0
    39

2/11/2015.- Treballada victòria del Sant Andreu a la pista del Grup Barna, en un partit que tot i patir, van poder resoldre gràcies a la defensa.

Les locals van sortir amb més empenta i més concentrades i van controlar el partit durant la primera part. Les badalonines van pagar una sortida molt freda amb pilotes perdudes, desencert i un balanç defensiu dolent.

Tot i així, els millors minuts de la primera part van arribar atacant la zona 2-3 del Grup Barna i això els va permetre mantenir-se dins el partit.

El Natzaret va agafar la iniciativa entrat el tercer quart, amb un parcial de 8-0 que li donava la volta al marcador i les posava per davant per primera vegada en tot el partit, 34-39. Fins i tot podia haver estat més amplia però els errors en els tirs lliures ho van impedir.

El Grup Barna va seguir lluitant i va tornar a posar-se per davant al marcador, però a l’hora de la veritat, les alternances defensives van descol.locar el rival i el Sant Andreu va trencar el partit.

L’avantatge era de 10 punts a falta d’un minut i mig però el Grup Barna va tornar a posar la por al cos i es va posar a només dos punts amb un parcial d’11-3, amb dos triples al límit inclosos.

Al final victòria de dos punts 56-58, en un partit amb les baixes de Sara Cruz i Lara Altieri. Dissabte reben el Roser, a les 17.45h a Ausiàs March.

A Segona, Natzaret i Minguella guanyen els derbis

Llefià i Natzaret van disputar un dels dos derbis badalonins de la jornada. El partit va ser molt igualat, però l’encert i la duresa defensiva van fer que el Natzaret marxés de Llefià amb la victòria.

El primer quart les forces van estar molt equilibrades. El Llefià marcava el ritme en defensa i el control en atac els donava els primers avantatges, 13-10.

Seria l’únic parcial favorable a les locals. El Sant Andreu va apretar per arribar al descans per davant al marcador gràcies a un parcial de 4-9.

A la represa, el Natzaret va sortir més agressiu en defensa però seguIa la igualtat. Amb 29-30 al marcador i de la mà d’Emma Barceló (21 punts) van poder trencar el partit i van marxar de 10 punts, 36-46. A 5 minuts del final l’avantatge era de 14 punts.

El Llefià va reaccionar però ja sense temps i les pilote perdudes en moments clau els van costar el derbi.

El Llefià descansa el proper cap de setmana mentre que el Natzaret visita el Quart amb la intenció de seguir la ratxa i sumar la cinquena victòria consecutiva.

Minguella i Badalonès van jugar l’altre derbi de la jornada. Les locals van patir les defenses alternatives d’un Badalonès que plantejar molts problemes a les blaves.

La primera part va acabar amb empat a 28 amb bon basquet per part dels dos equips. A la represa, la Minguella va desplegar el seu joc defensiu i la solidaritat i el joc d’equip va fer que agafessin els primers avantatges al marcador.

A partir d’aquí i amb confiança van arribar els millors minuts locals amb bon ritme de circulació de pilota i bona selecció de llençaments. El Badalonès va seguir treballant però les imprecisions en el parcial definitiu van fer impossible reduir la diferència

El partit ha de servir per agafar confiança de cara al proper partit de la Minguella, la visita al líder, el Malgrat. El Badalonès buscarà refer-se diumenge en la visita del Salt a les 17.30h.

El Joventut Badalona Femení va fer un bon partit i es va imposar al Malgrat, equip invicte fins aquesta jornada.

L’enfrontament va començar boig, amb molt ritme però poc encert. De fet, la primera cistella d’Erika González va arribar tres minuts en arribar. Els punts de les verd-i-negres van arribar des del contraatac i el primer parcial va acabar amb un ajustat 15-16.

El segon quart va seguir la mateixa dinàmica però amb un gran encert de les visitants. En canvi, els errors de de les badalonines van fer molt difícil acostar-se al marcador.

A la represa, l’equip va plantejar una defensa en zona per aturar els punts forts de l’atac rival. La defensa va funcionar combinada amb l’ambició de les jugadores i es va traduir en només 10 punts encaixats i més encert en atac, anotant 18 punts al tercer quart.

La bona defensa va seguir al parcial definitiu i el joc en ataca, cada vegada fluïa millor amb bones decisions a la pista.

Anna Calabria i Eva Garcia van anotar 10 dels últims 12 punts en els 2 minuts finals i van ser determinants en la victòria contra el líder. Dissabte a la tarda, proper partit a Premià.