Tres bandes es coronen a la final del Concurs de Música

  0
  48
  concurs musica.jpg

  04/11/2015 – Est/Oest, de Vic; Liar Desire, del Maresme, i Dorban, de Badalona, van ser els grups grups guanyadors d'aquesta 17a edició.

  El passat divendres 30 d’octubre va tenir lloc la darrera jornada de les finals en directe de la 17ena edició del Concurs de Música de Badalona que aquest any com a novetat es va celebrar al Teatre principal. L’Associació La Rotllana, entitat organitzadora del Concurs, valora molt positivament aquesta edició pel “bon ambient i el suport rebut per part de l’Ajuntament, un reconeixement i un salt endavant pel Concurs i per la cultura musical de la ciutat”.

  Durant els dos dies de directes van actuar un total de 14 bandes de diferents indrets de Catalunya que van reunir al voltant de 500 persones al Teatre Principal.

  EST/OEST, un grup de Vic, guanya el premi a la Millor Banda en Català; LIAR DESIRE, del Maresme, guanya el Premi a la Millor Banda del Concurs, mentre que DORBAN es va fer amb el Premi a la Millor Banda de Badalona i actuarà a les festes de Maig de la ciutat.

  Els premis els va atorgar un jurat format per membres de l’escola de música de Badalona, Òmnium Cultural, Fundació la Roda, Generació del Ritme, Ajuntament de Badalona i La Rotllana.