Patxi López considera prioritària per als socialistes la recuperació de l’alcaldia de Badalona

  0
  40
  patxi lopez.jpg

  12/01/2015 – L’exlehendakari Patxi López va ser el passat dissabte el convidat especial de la darrera assemblea oberta organitzada pel PSC de Badalona, a la que van assistir més d'un centenar de persones.

  L’exlehendakari Patxi López va ser el passat dissabte el convidat especial de la darrera assemblea oberta organitzada pel PSC de Badalona dins la ronda de trobades que la formació està duent a terme des de fa setmanes per recollir les opinions ciutadanes. L’exmandatari basc va acompanyar el candidat badaloní, Jordi Serra, en un acte que va congregar més d’un centenar de persones a la sala d’actes de la fàbrica de l’Anís del Mono.

   

  Patxi López va realitzar un anàlisi de la situació a Badalona i afirmà que, després del darrer any de govern de Zapatero, van caure molts ajuntaments i alcaldes socialistes que havien encapçalat una bona Gestió, “com és el cas de Serra”, va puntualitzar. L’exlehendakari , en aquest sentit, va assegurar que recuperar Badalona de mans del Partit Popular és una prioritat per al PSC. “L’Ajuntament ha d’atendre els ciutadans que més estan patint. Hem de guanyar les eleccions i pactar amb la gent de Badalona. El partit socialista ha de tornar a ser el referent de l’esquerra, proper a la gent, i capgirar el que va passar fa quatre anys”, va manifestar.

   

  L’alcaldable i president del grup municipal, Jordi Serra, va assenyalar que el PSC ha de “ser una alternativa sòlida a Garcia Albiol” i considera que s’haurà de formar un “govern de progrés”, prèvia presentació de cada força a les eleccions sota la seva llista i programa.