Punt poc productiu i presentació amb derrota

0
    25
    la foto.JPG

12/01/2015 – El Bufalà puntua al camp del Cabrils (1-1), mentre l’Àguila cau golejat contra l’Arrabal B en el dia de la seva presentació (4-7).

Com ja s’havia avançat, al grup II de Segona Catalana no hi va haver jornada pels clubs de futbol de Badalona. El passat diumenge a la tarda (17:30h) s’havia de celebrar al remodelat Municipal de Llefià el derbi entre l’equip local i el Lloreda, però un tràgic esdeveniment va obligar a suspendre el partit.

La mort d’un entrenador del futbol base del Lloreda va precipitar la decisió d’ajornar el derbi, el qual encara no té data oficial de disputa. Tot i no jugar, el Lloreda segueix mantenint la segona plaça de la classificació amb 27 punts i un partit pendent.

Pel que fa al Llefià (26 punts), l’equip de Jordi Souto cau fins al sisè lloc de la taula, ja que encara té dos duels ajornats per disputar. El primer es jugarà aquest dijous al vespre (21h) sobre la nova gespa del Municipal. El Ripollet (27 punts) visitarà Badalona, en un duel que es preveu molt igualat. Qui guanyi quedarà per davant de l’altre.

Punt poc productiu

Al grup IV de Tercera Catalana sí que hi va haver lliga. El Bufalà va sumar un punt que no el satisfà del tot al camp del Cabrils (1-1), actual tercer classificat del campionat. Els badalonins van jugar limitats durant tot el segon temps, després de l’expulsió de Merino (34’).

El Bufalà va obrir el marcador amb un gol de Tomás Domínguez, el seu tercer de la temporada a la lliga (18h’). El Cabrils va protestar molt l’acció del 0 a 1, entenent que en la rematada de Domínguez la pilota no va entrar del tot.

Els locals, però, van tenir temps suficient per igualar el resultat abans del descans. Ricard Canela, segon màxim golejador del grup, va aparèixer per anotar el 1 a 1 (28’), marcant el seu divuitè gol del curs.

Jugant tot el segon temps amb deu homes, el Bufalà va veure limitada la seva capacitat física i es va haver de conformar amb l’empat. Els vermells són setens amb 29 punts, a cinc del play-off d’ascens.

Presentació derrota

Al grup VI de Quarta Catalana, la UD Àguila no va poder celebrar amb victòria la seva presentació oficial. Els verd-i-blancs van caure a Can Cabanyes contra el filial de l’Arrabal, en un partit amb molts gols (4-7).

Al minut 35, l’Àguila guanyava per un marcador de 3 a 1, gràcies a les dianes marcades per Merino (14’), Puentes (27’) i Pedro Duran (27’), però l’Arrabal va retallar distàncies abans del descans (3-2). A la represa, els colomencs van apoderar-se del control i de les ocasions, capgirant el marcador fins al 4  a 5 (77’).

En uns últims minuts molt oberts, un doblet de Carlos Chabero (85’ i 88’) va sentenciar el partit per l’Arrabal, amb l’Àguila jugant ja amb deu futbolistes. Els verd-i-blancs segueixen cinquens amb 23 punts, però s’allunyen de play-off d’ascens. El club va lamentar la no presència de cap representant del govern municipal en el dia de la seva presentació oficial.

Per altra banda, el derbi entre el Badalona Sud i el Pere Gol va tenir un clar dominador. Els de Sant Roc es van veure superats en tot moment i al descans ja perdien per un marcador global de 0 a 2 (Dani Velasco, Iván Garcia i Carles Cortés). Durant el segon temps, Cortés va completar la golejada amb dos gols més, aconseguint un hat-trick que manté al Pere Gol tercer (28), a només tres punts del play-off.

En darrer lloc, el Roma Sports va vèncer al Cabrils B (2-1) amb gols de José Sánchez (22’) i José Picazo (40’) i suma el cinquè triomf del curs. El conjunt badaloní és novè amb 15 punts.