Pau Ruzafa lidera la victòria del Círcol amb un triple doble (81 a 69)

0
    37

15/04/2014
    El base va acabar amb 21 punts 12 rebots i 10 assistències per 36 de valoració

El Círcol manté vives les opcions d'ascens a la Copa Catalunya quan només queden 3 jornades per la lliga regular.

Els de Cesc Castellet es van imposar als problemes de lesions per guanyar a La Garriga a casa per 81 a 69. Pau Ruzafa va ser el líder que necessitava l'equip i va completar una actuació brillant amb un triple doble: 21 punts, 12 rebots i 10 assistències per 36 de valoració

Les bones accions del base van decidir un partit que va estar igualat durant molts minuts. L'encert exterior de La Garriga va mantenir el partit viu gairebé fins el final. Els 13 triples visitants de fins a 7 jugadors diferents, van permetre als del Vallès marxar per davant a la mitja part (40 a 41).

A la represa però, tot i la lesió de Ribó a l'inici del 3r quart, el Círcol va poder fer una passa més al darrere i va començar a controlar el partit. La direcció dels bases, i l'encert dels exteriors va ser suficient per acabar derrotant un rival que va competir.

Els de Cesc Castellet escalen a la 2a plaça amb les mateixes victòries que l'Onyar, que té un partit més, i dos triomfs d'avantatge sobre el Palamós, la Bisbal i el Pineda.
    El proper partit dels blancs serà dissabte 26 a les 18h a la pista del Cabrera.