Paul: “Encara que falli, sempre ho seguiré intentant”

  0
  1516_CJB-CAI (9).jpg

  08/11/2015 – L’aler d’Illinois completa el seu millor partit amb el FIATC Joventut, anotant 22 punts contra el CAI Saragossa i convertint el triple que decideix el duel.

   

  Dels 21 jugadors que han participat en el partit, Brandon Paul ha estat qui ha tingut més protagonisme (30 minuts). L’exterior verd-i-negre ha brillat durant el primer temps, anotant 15 punts, mentre que a la represa podria aparèixer en el moment més indicat per decidir.  

   

  “Hem lluitat fins al final. Durant el primer temps he pogut anotar alguns tirs oberts, però a la segona part no m’estaven entrant. Els companys han seguit confiant en mi i Sàbat m’ha donat l’opció de fer l’últim tir”, declarava Paul, autor de 22 punts, 6 rebots i un 20 de valoració.

   

  “La intensitat defensiva ens ha ajudat a contrarestar els problemes d’anotació. Teníem clar que caldria lluitar fins a l’últim segon i buscar altres formes d’encarar la cistella”, afegia l’aler nord-americà des del vestidor de l’Olímpic.

   

  A Brandon Paul no li ha costat “decidir que havia de ser jo qui tirés” el triple de la victòria, malgrat no haver estat encertat durant bona part del segon temps. “He viscut situacions similars al llarg de la meva carrera. Si noto que els confien en mi, no m’importa assumir la responsabilitat”, reconeixia Brandon Paul a aquest diari.

   

  Segons BP3, si el FIATC Joventut pot continuar sent sòlid a l’Olímpic, l’equip podrà assolir fites importants. “Cada victòria és vital per nosaltres, però cal donar el màxim per protegir la nostra pista. Si fem una bona feina a casa, és probable que ens mantinguem en una bona posició”, aportava Paul sobre aquesta qüestió.

   

  Contra el CAI, Brandon Paul ha executat el “seu millor partit” des que va aterrar a Badalona. “Estic content per la meva defensa i per com l’equip m’ha buscat. He fallat alguns tirs, però sóc un jugador que sempre ho continua intentant”, afirmava el jugador de la Penya.

   

  En darrer lloc, Paul voldria destacar la tasca realitzada per la resta dels seus companys, després d’una setmana d’entrenaments realment complicada. “Tothom que ha sortit ens ha ajudat a superar les limitacions físiques que teníem. Crec que no ens hem de posar límits”, apuntava l’aler per tancar la seva valoració post partit.