Salva Maldonado: “Mai hem perdut la fe”

  0
  d81e9e47a8fa4a3c.JPG

  08/11/2015 – L’entrenador del FIATC Joventut destacaria en sala de premsa el coratge exhibit pels seus jugadors per tal de vèncer al CAI Saragossa (71-70).

  Guanyar un partit així, amb un triple en l’últim instant, sempre aporta un valor afegit al resultat. La Penya delectaria els més de 4.000 seguidors concentrats a l’Olímpic amb una reacció de caràcter, capgirant contra el CAI un resultat que semblava ja definit. 

  “Ha estat un partit amb diversos partits a dins; amb diferents cares. Nosaltres hem sortit tous i sense nivell de competició, responent una mica a la setmana caòtica a nivell d’entrenaments que hem passat. En els deu primers minuts, l’equip ha mirat com jugava el rival”, declarava Salva Maldonado durant la seva compareixença de premsa.

  “Crec que el tir de tres punts ens ha mantingut vius. A nivell de joc, el CAI ha estat molt superior a nosaltres a la primera meitat, però el nostre encert no els ha permès marxar”, afegia l’entrenador de la Penya, el qual remarcaria el pas endavant fet pel seu equip durant la segona meitat del xoc.

  “A la segona part hem millorat molt en defensa, tot i estar desencertats. La veritat és que teníem el partit pràcticament perdut, però el bàsquet t’ensenya coses com aquesta. Fins que no està acabat, tot pot girar molt”, valorava el tècnic adrianenc.

  Segons Maldonado, després de fer “un dos de disset en triples a la segona meitat”, el jugador “que pitjor ratxa portava” (BPaul) s’erigiria en l’heroi del FIATC Joventut. “El més lògic era perdre, però hem lluitat fins al final i ens ha sortit cara”, reconeixia l’entrenador verd-i-negre un cop finalitzat l’encontre.

  Guanyar al CAI consolida la Penya dins de les posicions de Copa del Rei abans d’afrontar una fase del calendari d’extrema dificultat, la qual començarà el pròxim cap de setmana a la pista del Movistar Estudiantes i que durà l’equip verd-i-negre a jugar contra Madrid, Obradoiro i Unicaja.

  “No hem de fixar-nos gaire en el calendari. Cal treballar els partits i lluitar-los. Ja arribaran les derrotes”, assegurava Maldonado sobre aquesta qüestió, deixant clar que el seu equip havia superat “una setmana de supervivència amb victòria”.

  En relació a l’última jugada del duel, el tècnic del FIATC Joventut defensaria la gran actitud mostrada pels seus homes.

  “Mai hem perdut la fe. El CAI esperava la nostra falta en la darrera defensa, però hem anat a recuperar la pilota. L’equip no s’ha deixat anar, després d’una segona part desafortunada en atac. El normal hauria estat perdre de 15 si l’equip no hagués treballat. Els jugadors han entès que seria una qüestió d’anar punt a punt”, apuntava Salva Maldonado per tancar la roda de premsa.