Paul: “Som professionals, però a la vegada hem d’entretenir la gent”

  0
  13
  Captura de pantalla 2015-10-06 a la(s) 13.44.28.png

  06/10/2015 – L’aler d’Illinois està cada cop més adaptat a la vida a Badalona i ja compta els dies per poder estrenar-se a la Lliga Endesa.

   

  Brandon Paul ha aterrat al FIATC Joventut amb el cartell de jugador prometedor. És jove (24 anys), però a la NCAA ja va començar a apuntar alt. Després de completar part de la pretemporada amb l’equip, Paul creu que ha arribat l’hora de la veritat: vol competir i agradar.

   

  Fa unes tres setmanes que ets a Badalona. Creus que ha estat una bona decisió marxar dels Estats Units i venir aquí?

   

  Penso que sí. He parlat amb força gent sobre el club, sobretot amb el meu ex entrenador a la D-League. Ell va créixer aquí i m’ha parlat molt bé de l’organització. Realment estic gaudint molt amb els tècnics i els companys. Espero poder fer una bona temporada.

   

  Quin és el detall que t’ha agradat més del club?

   

  Diria que la professionalitat. He vist que les coses es fan bé i he notat que els jugadors volen guanyar. Jo intentaré aportar tot el possible per aconseguir victòries. També m’agrada molt veure que en Salva sap què es fa. Té molt clar com hem de jugar.

   

  Quina diries que és la principal fortalesa del grup?

   

  Pel que m’han comentat, tenim un equip més jove que l’any passat. Penso que tenim jugadors que entenen molt bé els conceptes del joc i d’altres que poden sortir des de la banqueta i canviar els partits.

   

  L’ambient del FIATC Joventut és familiar. T’agrada?

   

  I tant. Hi estic bastant acostumat de la meva època universitària. M’agrada l’equip perquè formem un bon grup. A més, sé que Badalona és una ciutat de bàsquet i que l’afició i l’equip fan una gran família. A la gent li agrada molt aquest esport i això és bonic.

   

  Quin company t’ha sorprès més?

   

  (Pensa). La veritat és que no sé què dir. Vaig venir aquí sense fer-me massa expectatives i penso que hi ha molts jugadors bons a la plantilla. Potser em quedaria amb els més veterans. Saben què significa jugar a bàsquet de veritat. També m’agrada molt el joc de Sàbat. És més menut que la resta, però és intel·ligent.

   

  T’has sentit ajudat per algú en especial?

   

  En general per tothom. Potser Goran Suton i Demond Mallet han estat els que s’han preocupat més per mi. M’han ensenyat diferents llocs per anar a menjar i m’han guiat bastant. Els hi estic agraït.

   

  Hi ha algun aspecte del joc qui vulguis millorar aquest any?

   

  M’agradaria ser un jugador consistent en totes les facetes. La temporada passada crec que vaig aconseguir millorar bastant la meva defensa i vull seguir fent-ho a la Penya.

   

  Entens el bàsquet com un show?

   

  Absolutament sí. És la nostra feina. Som atletes professionals, però a la vegada hem d’entretenir la gent. Els aficionats van al pavelló a passar-s’ho bé i nosaltres hem de respondre com esperen.