Pedro Cuesta: “Estem al 200% de confiança”

  0
  pedro cuesta.jpg

  El líder a la pista ho té clar: "Crec que guanyarem". La veu ferma. La concentració absoluta. La confiança, un pas per endavant. Pedro Cuesta ja té ganes de que arribi la final de diumenge contra el Lluïsos de Gràcia. "Les sensacions són molt bones. Estem al 200% de confiança", explica un Cuesta que assumeix el rol de favorit: "Sí, ho som. Tant pel factor pista com perquè els vam guanyar dos cops l'any passat".

   

  L'estrella parroquial va dinamitar les semifinals amb 10 punts seguits al tram final. Al davant, hi trobarà la millor defensa dels 32 equips de Copa Catalunya. Un conjunt que a la lliga regular només ha rebut 63 punts per partit. Cuesta sap que aquesta és la principal arma dels graciencs. "Si ens poden fer mal amb alguna cosa és amb la seva defensa. Hem de mirar de no protestar coses que no són" aclareix Cuesta, que no somnia en ser en MVP de la final sinó en guanyar. "Després de 2 anys aquest equip s'ho mereix".

  La final es celebrarà al Centre Parroquial de Sant Josep diumenge a les 19h. Abans, a les 17h, Ploms Reus i Platges Mataró es jugaran el 3r i 4t lloc. El vencedor podria aconseguir plaça d'EBA.