Pedro Nunes debuta a la LEB Or amb el Prat (77-78)

0
    30

27/01/2017 – L’exterior brasiler disputa el seu primer partit amb el vinculat del Divina Seguros Joventut en la derrota patida pels potablaves contra el Barça ‘B’.

Un nou producte del planter del Divina Seguros Joventut s’ha estrenat en la segona categoria més alta del bàsquet nacional. Parlem de Pedro Nunes, jugador brasiler que milita al júnior de la Penya. En el partit corresponent a la 18ª jornada de la LEB Or, ajornat en el seu dia per la disputa del torneig de l’Hospitalet, l’exterior brasiler va poder tastar què implica jugar en una categoria sènior.

El Barça ‘B’ arribava a la pista del Prat després de perdre 14 encontres consecutius, però podria aprofitar les moltes baixes sofertes pels potablaves i refer-se. L’equip de Julbe provocaria la dotzena derrota del conjunt de Roberto Sánchez (9/12), bloc que cau fins al catorzè lloc de la taula i es queda amb quatre victòries de marge amb el descens.

Sense els lesionats Xabi López-Arostegui i Terrence Bieshaar, Sánchez hauria de redissenyar les rotacions, tot i que no podria trobar ningú que frenés Jordi Trias (15 punts, 12 rebots, 5 assistències i 29 de valoració). Malgrat el bon paper de Ros (21) i Forcada (15), el Prat trobaria a faltar l’encert habitual d’Ortega (3/10).

El guió del matx estaria marcat per la igualtat total i per l’absència d’avantatges consistents (17-20). El Prat arribava al descans (42-40) i al final del tercer període (58-57) amb un marge mínim, tot i que el partit acabaria entrant en el seu darrer minut amb l’empat en el marcador (75-75).

Seria llavors quan Peno apareixeria per anotar un triple decisiu (77-78). Un temps mort del Prat i una posterior falta rebuda per Moix donarien als potablaves l’opció de guanyar, però els errors en els llançaments i un últim tir gestat després del rebot ofensiu que tampoc va entrar condemnarien el vinculat a caure derrotat. La bona notícia del dia va ser l’estrena de Pedro Nunes a la LEB Or, assolint un 4 de valoració en 6 minuts.