Ocampo: “S’ha d’acceptar què està passant i tenir clar que caldrà patir i ser freds”

  0
  50
  1617mba-cjb-28.jpg

  27/01/2017 – Interessant lectura del tècnic sobre la situació esportiva que viu el Divina Seguros Joventut.

   

  Badalona es prepara per viure una setmana important pels interessos del Divina Seguros Joventut (4/13). Després de perdre a Fuenlabrada, la Penya rep diumenge (12:30h) un MoraBanc Andorra (10/7) classificat per la Copa, que ho ha guanyat tot com a local i que ve en gran dinàmica gràcies a la brillant actuació feta a Gran Canaria (64-90).

   

  Diego Ocampo, entrenador del Divina, segueix confiant en la reacció de l'equip i demana un esforç més. “En comptes de centrar-nos en guanyar necessitem fer-ho en el procés. En com jugar per guanyar. No parlo de fer un joc meravellós, sinó de jugar bé a bàsquet. Ser llest i efectiu”, destacava en la prèvia.

   

  Ocampo demana “més atenció en els moments finals” i assumir que caldrà mantenir la calma “en moments crítics”. El pròxim rival de la Penya arriba a Badalona en plena forma. Així l’analitza l’entrenador verd-i-negre: “MoraBanc té un joc molt ric. Ha aconseguit que nou dels seus jugadors estiguin aportant molt. Parlem d’un equip que juga ràpid, que pot tirar, jugar a partir del bloqueig directe i posar la pilota a dins”.

   

  Segons el preparador gallec, el millor escenari de partit seria poder reviure l'ambient viscut a l'Olímpic davant el Madrid. “El públic gaudeix quan veu un equip que defensa, que es passa bé la pilota i que està ficat. Aquesta connexió ha de néixer de nosaltres”, valorava.

   

  Ocampo creu que la Penya “s'ha de treure de sobre la psicosi d'haver de guanyar”. El tècnic presenta la fórmula per superar la situació actual: “S'ha d'acceptar què està passant i tenir clar que caldrà patir i ser freds. Hem d’acceptar la situació del club, la situació de l’equip i del partit. No podem estar pensant en els altres ni fer càbales”.

   

  En relació al Manresa i l’Obradoiro, ara mateix els dos principals rivals del Divina, l’entrenador gallec vol evitar que la plantilla estigui massa pendent d’ells.

   

  “Per molt que pensem en altres equips, això no ens ajudarà a fer un bon joc. La realitat és que depenem de nosaltres. Intentarem treure’ns pedres de la motxilla, acceptant la dificultat que té la situació. Tenim una espatlla i un turmell trencats. Ara operarem i ens recuperarem. A la vida hi ha coses molt més dures que el bàsquet”, sentenciava abans de jugar contra el MoraBanc.