Pedro Sánchez i Miquel Iceta aterren dissabte a Badalona

  0
  46
  IMG_8571.JPG

  22/09/2017 – Els socialistes anuncien de darrera hora un acte al Blas Infante.

  El PSC i el PSOE també miren de prop Badalona aquests dies tant políticament intensos. De darrera hora, els socialistes han anunciat que la ciutat acollirà aquest dissabte un acte amb tot el pes de la formació al Teatre Blas Infante, al barri de Llefià.
   
  Serà dissabte, a partir de les 12 del migdia, i comptarà amb la participació del secretari general, Pedro Sánchez, i del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que estaran acompanyats del líder socialista local, Àlex Pastor.
   
  L'acte s'inclou dins l'inici del curs polític i de la campanya ‘L’alternativa està en marxa’, que els socialistes van llançar fa uns dies amb un vídeo que compta amb la participació dels propis Pedro Sánchez i Miquel Iceta, que aquest cap de setmana visiten personalment Badalona, o Núria Parlon, entre d’altres.
   
  Els socialistes no s'han volgut quedar al marge d'una ciutat que aquests darrers dies està exercint una centralitat indubtable al voltant de l'1 d'octubre. I és que, recordem, Carles Puigdemont va iniciar la seva campanya pel 'Sí' la passada setmana al Principal, i la CUP celebra el seu acte central a la Plana, també aquest dissabte. En aquest sentit, el pas de Pedro Sánchez i Iceta per Badalona no és casualitat i ve donat pel protagonisme que la ciutat està prenent en aquests dies de setembre.