Pedro Sánchez recolza i ‘balla’ al ritme d’Iceta i el PSC a Badalona

  0
  IMG_8571.JPG

  14/09/2015 – El PSC ha començat aquest cap de setmana la seva campanya a Badalona, i ho ha fet amb el cap de llista, Miquel Iceta, i el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, entre d'altres.

  El PSC ha començat aquest cap de setmana la seva campanya a Badalona i ho ha fet amb molta força. Dissabte, al poliesportiu de la plaça de la Plana, el partit va reunir al seu cap de llista al Parlament, Miquel Iceta, al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, l’exministra Carme Chacón, la candidata Esther Niubó i les principals referències del partit a la comarca, com el primer secretari badaloní, Álex Pastor o l’alcalde i alcaldessa de Sant Adrià i Santa Coloma, Joan Callau i Núria Parlon.

   

  El líder de l’oposició al Congrés, que aquests dies està recorrent molts municipis de Catalunya, va obrir el seu discurs en català: “Catalunya és de tots els catalans”, al que, més tard, va afegir “No ens agrada la Catalunya de Mas ni l’Espanya de Rajoy”. Pedro Sánchez va tocar molts temes, com l’apropiació que, creu, CDC ha fet de TV3, el 3% convergent o la que considera una actitud hipòcrita per part d’ERC “Critiquen la corrupció del PP però no la de CDC. Hipòcrites”. Pel que fa al procés sobiranista, Sánchez va apuntar que la independència suposaria la sortida de la UE, la sortida d’empreses de Catalunya i la destrucció d’ocupació. El socialista creu que s’obre una oportunitat per “treure els dos majors fraus de corrupció d’Espanya i Catalunya”, Rajoy i Mas, i va repassar algunes idees del partit de cara a les generals, com ara una llei d’igualtat salarial.

   

  Iceta, que va tornar a ballar al final de l’acte i va entonar un discurs amb punts informals i d’humor, va etzibar a Junts Pel Sí que no té programa i que volen canviar la bandera catalana “de tots” per una altre que només és “d’alguns”. Tanmateix, va reprovar a Mas que “s’amaga” a la seva llista per “no donar la cara”. Quant al PP, Iceta va assegurar que no vol formar part del front comú que demana Albiol: “Després que us hagueu lliurat d’ell com a alcalde, no el faré jo president”.

   

  El primer secretari local, Álex Pastor, que va presentar l’acte, va fer algunes al·lusions al nou govern de Badalona, al que va recolzar en la investidura però amb el que no va quallar una coalició: “No hem pogut recolzar cap dels seus compromisos electorals perquè no han fet res. La transparència és vital, però també les decisions eficients. Prou de missatges populistes, circ i ‘postureo’, volem política”.