Ajuntament i Penya es donen més marge per trobar solucions

  0
  49
  142471_81_148301_81.jpg

  10/03/2017 – El Divina Seguros Joventut fa públic un comunicat conjunt acordat amb el govern de Badalona.

   

  La Penya i l’Ajuntament de Badalona guanyen una mica de temps per guanyar el partit. El matx ja estava en la pròrroga, però ara sembla que se’n podrà jugar una segona.

   

  Segons el calendari d’esdeveniments presentat en l’última junta d’accionistes del Joventut SAD, a finals de març calia haver trobat un acord amb el Consistori per solucionar la venda d’actius que la Penya té al Mas Ram.

   

  Les negociacions per buscar una solució i aconseguir que el Divina rebi liquiditat (les accions de la zona esportiva estan valorades en uns 2.5 milions) es mantenen obertes, de moment. Com publica avui aquest mitjà en la seva edició impresa, hi ha un sector de govern que no veu amb bons ulls que la compra de Mas Ram l’hagi de dur a terme el Consistori.

   

  En un comunicat conjunt, el govern de Badalona i el consell d'administració del Club Joventut Badalona SAE reafirmen el seu compromís de “seguir treballant conjuntament per explorar totes les solucions possibles que facin viable el projecte esportiu i econòmic de la Penya”.

   

  En aquest sentit, i davant la imminent celebració d’una Junta General d’Accionistes de la SAE, s’ha decidit ajornar la convocatòria de la mateixa i oficialitzar-la pel proper divendres 17 de març (per tal de poder-se celebrar un mes més tard; a mitjans d’abril).

   

  Segons el comunicat, aquesta decisió s’ha adoptat “amb l’objectiu que durant aquests dies el govern local i els dirigents de l’entitat puguin trobar les fórmules que permetin que l’administració pública pugui ajudar a garantir el futur de la Penya”.

   

  Jugar sense cap por contra un físic imponent

   

  Onze partits. Aquest és encara l'elevat marge de maniobra que disposa el Divina Seguros Joventut per continuar creixent cap a la salvació. Aquesta setmana, a la Penya li toca visitar la pista d'un Unicaja (14/7) que està aconseguint enganxar-se al grup capdavanter de la competició.

   

  Malgrat caure en la primera volta a l'Olímpic (82-79), els deixebles de Joan Plaza ostenten una notable sisena plaça després de triomfar a Miribilla (63-74). Com a locals, els andalusos només han cedit en dues ocasions (balanç de 8/2), acumulen quatre victòries seguides i han estat capaços de tombar a Barça Lassa (95-89) i Madrid (82-78).

   

  El Divina, amb ja quatre mesos sense guanyar a domicili, visita el quart millor atac de l'ACB amb optimisme. “Espero que el triomf contra l'Estudiantes tingui un impacte positiu. Vam jugar amb més valor. Crec que en molts partits hem tingut por i ens hem bloquejat. Això ha canviat”, destacava Diego Ocampo en la prèvia.

   

  Segons el tècnic, la Penya s'enfronta a un rival “amb un físic imponent”. “Unicaja està en una bona dinàmica i compta amb molts jugadors exteriors capaços de generar joc”, transmetia l'entrenador gallec.

   

  Cal destacar que Nogués i Miralles ja han rebut l'alta, però ara s'han de posar “al nivell de la resta” i per això seguiran fora de la rotació. En relació a Smith, el base americà “encara té dolor”, però viatja amb l’equip igual que Xabi López-Arostegui. Dimitrijevic és dubte per una sobrecàrrega muscular.