Pena màxima

  0
  58
  DSC_0670.jpg

  03/04/2015 – Un gol de penal a falta de cinc minuts per al final tomba el Badalona a Reus i l'allunya de manera gairebé definitiva del play off.


   

  Un gol de penal a falta de cinc minuts per al final tomba el Badalona a Reus i l'allunya de manera gairebé definitiva del play off.

   

  El Badalona es va mantenir ferm, sense deixar espais al seu rival, durant tot el partit. Però una jugada aïllada, quan tothom esperava el zero a zero final, va donar els tres punts als tarragonins. Segons l'àrbitre, Lulu va fer falta sobre Edgar en una pilota bombada a l'àrea i va xiular penal. Óscar Rico no va perdonar des dels onze metres. 

   

  Manolo González va plantejar el mateix partit que a Lleida, però aquesta vegada els davanters escapulats no van tenir les opcions que sí van tenir a la Terra Ferma. El Reus va portar la iniciativa, però tampoc va gaudir de moltes oportuniats. La més clara, un gol anul·lat a Edgar per fora de joc.

   

  Queden sis partits per al final del campionat i tot fa pensar que el Badalona, per be que no ha renunciat matemàticament a acabar entre els quatre primers, lluitarà per jugar la temporada vinent la copa del Rei.

   

   

  FITXA TÈCNICA

   

  Reus: Édgar Badia, Cassamá, Marín, Dinis, Moyano, Jaume, Vítor, Ramón, Édgar Hernández, Óscar Rico (Fran Carbia, 90') i Álex Colorado (Sellarès, 65').

   

  Badalona: Marcos; Óscar Sierra (Raúl Torres, 70'), Lúlu, Amantini, Fran Grima; Vega, Prior (Ponzio, 86'), Lao, Bermudo (Xavi Ferrón, 43'); Marc Mas i Abraham.

   

  Gol: 1-0; Óscar Rico (p.) (85’).

   

  Àrbitre: Francisco Alejandro Navarro Fuentes (col·legi murcià). Ha amonestat els locals Jaime, Eliseu, Colorado i Marcé i als visitants Sierra, Ferrón, Vega, Amantini, Abraham i Grima.