Penúltima jornada abans del Nadal pels equips badalonins

  0
  DSC_1424.jpg

  13/12/2013 – Només queden 2 jornades per aturar la competició per la celebració del Nadal, i els diferents representants badalonins a les lligues catalanes de futbol volen acabar amb bon peu.

  Només queden 2 jornades per aturar la competició per la celebració del Nadal, i els diferents representants badalonins a les lligues catalanes de futbol volen acabar amb bon peu.

  A la primera catalana la Unificació Llefià rep al Júpiter "A" al municipal de Llefià. Els badalonins estan completant un bon inici de campanya i estan situats a la 3ra posició de la classificació, però tot i això no poden refiar-se d'un Júpiter que ocupa la novena posició a la taula i que s'ha demostrat com un equip molt irregular. El partit tindrà lloc el diumenge dia 15 a les 18:00.

  A la segona catalana, el Lloreda rep al Ripollet F.C. Es tracta d'un partit de màxima igualtat, ja que els de Ripollet ocupen la sisena plaça del grup, justament un esglaó per sobre dels badalonins. Es preveu un partit amb molta igualtat i on el vencedor podrà fer un important pas cap a les posicions capdavanteres del grup 2 de la segona catalana. El partit tindrà lloc el diumenge 15 a les 12:00 del matí al municipal de Lloreda.

  Pel que fa la tercera catalana, el Bufalà visita el camp del Cabrera F.C. Els de Badalona necessiten sumar una victòria contra un rival que ocupa la part mitja-baixa de la taula per donar un cop d'autoritat i mostrar-se com un clar aspirant a les posicions de dalt. El partit tindrà lloc el dissabte dia 14 a les 16:45 al municipal de Cabrera.