Pere Navarro agrupa a La Salut a molts militants socialistes del Barcelonès Nord

  0
  37
  IMG_2827.JPG

  11/10/2012 – El primer secretari i candidat del PSC a les eleccions va demanar la ruptura de CiU amb el PP a l'Ajuntament de Badalona, així com a Castelldefels i la Diputació de Barcelona.

  El PSC de Badalona va reunir ahir a la tarda al gruix de membres del partit del Barcelonès Nord en motiu de la visita del primer secretari i candidat dels socialistes a les properes eleccions parlamentàries, Pere Navarro. El centre cívic de La Salut va ser escenari d’una trobada multitudinària i concebuda per fomentar l’intercanvi d’idees entre tots els militants i per traslladar a l’actual cap de partit els dubtes i preguntes que planteja la situació actual a Catalunya.

   

  Acompanyat del president del grup municipal, Jordi Serra, del primer secretari a Badalona, Àlex Pastor, i de l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, Pere Navarro va tractar els eixos fonamentals de la política que ha adoptat el PSC en el camí cap el 25 de novembre. Navarro va destacar que és necessari el progrés de Catalunya, però de forma conjunta amb l’estat espanyol. Això sí, va emfatitzar que el context actual no és sostenible i que cal una revisió de la Constitució, amb objecte de permetre als catalans expressar la seva voluntat nacional; en l’apartat econòmic, Navarro aposta per una millora del finançament i de l’autogovern, sempre dins l’àmbit del federalisme, que defensa a capa i espassa “com ha fet sempre el PSC”.

   

  El màxim representant socialista a Catalunya va recordar que els comicis que s’apropen no són per decidir la independència, i que això no pot tapar les mesures de dretes de CiU. Arran de les declaracions del ministre Ignaci Wert, a més, que va dir ahir que la intenció de l’Estat és “espanyolitzar els alumnes catalans”, Navarro va demanar a Convergència que trenqui relacions amb el PP a Badalona, Castelldefels i la Diputació de Barcelona. En aquest sentit, anuncià que els socialistes presentaran una moció de reprovació contra el ministre d’Educació.