Pere Navarro torna a La Salut per acompanyar el PSC local en el seu Dissabte Roig

  0
  57
  navarro.jpg

  05/11/2012 – El primer secretari i candidat del PSC al Parlament va recórrer el barri per parlar amb veïns i comerciants.

  Poques setmanes després, el primer secretari i candidat del PSC al Parlament, Pere Navarro, va tornar a visitar dissabte el barri de La Salut. Ho va fer en el marc del ‘Dissabte Roig’, una jornada que els socialistes badalonins celebren per informar al carrer de les seves propostes electorals i donar peu a la participació i els comentaris de la ciutadania.

   

  Juntament amb el president del grup municipal, Jordi Serra, el primer secretari local, Àlex Pastor, i l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, entre d’altres militants, Navarro va recórrer el passeig de La Salut per parlar amb veïns i comerciants. El número 1 del PSC de cara a les eleccions del 25N va afirmar que aquesta zona de la ciutat és un exemple molt clar de la diferència entre allò que el PP “diu i fa”, en referència a la promesa ‘popular’ d’augmentar la seguretat que no s’ha vist encara materialitzada, assegurà.

   

  Navarro també va respondre al líder de CDC, Oriol Pujol, que va titllar la passada setmana de “quasi sodomita” la relació PSC-PSOE; el socialista va instar al convergent a qualificar la relació entre el candidat de CiU, Artur Mas, i el líder de UDC, Duran i Lleida. En aquest sentit, Pere Navarro considera que Duran i Lleida no ha aconseguit “moderar” l’independentisme de Mas i que l’únic que el pot aturar a aquestes altures és la ciutadania a les urnes. “L’única alternativa sensata és el PSC”, va concloure el líder socialista.