El Juvenil es queda a dos minuts de la victòria

0
    28

05/11/2012 – El Mallorca va empatar al Badalona al minut 88, quan tot estava a punt per celebrar el triomf escapulat. Els de Robert Cuesta perden la segona posició en favor del Saragossa

La derrota entre setmana contra el Girona volia ser contestada pel Juvenil del Badalona amb una bona actuació ahir al matí, que retornés la mica de moral perduda. El rival, però, no era senzill. El Mallorca visitava el Camp del Centenari arrossegant una ratxa de tres victòries consecutives. Els balears havien guanyat últimament a equips tan perillosos com l'Espanyol i el Cornellà, un dels dos que han aconseguit derrotar al Badalona en el que va de curs. Així doncs, el duel era una batalla per demostrar la superioritat pròpia envers la d'un dels rivals directes en la lluita per les dues primeres posicions. El Juvenil de Robert Cuesta va saber oblidar el mal paper de Girona i va recuperar el bon joc, però llavors va creuar-se en el camí dels tres punts una mala sort que l'equip havia aconseguit evitar fins ara en la competició.

El partit va ser atractiu perquè presentava el concurs de dos conjunts de futbol alegre. Ningú va aconseguir erigir-se en comandant del matx, ni va poder demostrar-se superior a l'altre. Durant gran part del partit, la pilota alternava de dominador amb freqüència, cosa que permetia que les ocasions s'anessin succeint de manera combinada en una porteria i l'altra. Poc abans del descans, Serra va aconseguir pel Badalona un d'aquells gols que els entesos qualifiquen de psicològics. Era el minut 40 i el Juvenil betulià posava contra les cordes als mallorquins en un instant clau. La segona meitat va estar idènticament equiparada. Però ja en els últims vint minuts, la inèrcia del resultat a favor ha provocat que el Badalona es tornés inconscientment conservador i el Mallorca decidís anar a l'atac sense miraments defensius. Serra, de nou, va disposar d'una ocasió per fer el 2-0 en un córner. Però curiosament, el central s'ha convertit en el protagonista absolut del partit poc després, quan al 88' s'ha ficat a la porteria un jugada d'estratègia dels visitants. Ha estat un gol traïdor, que acaba deixant un gust amarg a un bon empat contra un notable rival.

El Barça, que va vèncer amb dificultats al camp del Cornellà, allarga la seva distància en el liderat del grup tercer de la Divisió d'Honor Juvenil. Si la tendència es manté, sembla evident que els culers seran els guanyadors del campionat. Però la lluita segueix molt oberta per la segona posició, que ocupa ara el Saragossa gràcies al seu triomf per 8-2 al Menorca. Amb 21 punts, com els aragonesos, es situa el Girona. I per darrere, en quarta posició, apareix el Badalona amb 20 punts. Mallorca i Espanyol en tenen 19.