Pere Tomàs: “La meva primera opció sempre ha estat seguir a la Penya”

  0
  Pere Tomas.JPG

  18/10/2012

  El verd-i-negre ha tingut paraules d'agraïment per Dani Moreno, el preparador físic que "s'ha quedat tot l'estiu a Badalona treballant amb mi cada dia", i per l'afició que "sempre m'ha recolzat".

  Quan un jugador es lesiona de llarga durada, només pensa en el dia que tornarà a jugar. Pere Tomàs fa un mes que entrena amb l'equip, ahir va signar un altre cop un contracte professional, avui ha parlat pels mitjans i diumenge podria tornar a tenir minuts.

  "La meva primera opció sempre ha estat seguir a la Penya", diu l'aler mallorquí, que tot i no tenir contracte, ha estat treballant amb la Penya per recuperar-se, Hi ha una persona a la que Pere Tomàs està especialment agraïda. És Dani Moreno, el preparador físic de l'equip, que "s'ha quedat tot l'estiu a Badalona treballant amb mi cada dia".

  El verd-i-negre sap que la seva reintegració al bàsquet ACB no serà immediata perquè ha estat molt de temps aturat, i només pensa en "estar més en forma cada dia, treballar i mirar de ser el d'abans de la lesió".

  Pere Tomàs també ha tingut un missatge per l'afició, que no s'ha oblidat d'ell. "Sempre m'he sentit molt recolzat per l'afició. els estic molt agraït per les mostres d'afecte que han tingut amb mi", conclou el verd-i-negre.