Troben el cadàver d’una dona a la platja de la Mora de Badalona

  0
  d163f036-07b7-4527-a6ce-6902b4900d72.jpg

  06/04/2016 – Una parella que descansava a la platja va veure que la noia no reaccionava i va avisar les autoritats, que en fan certificar la mort.

  El passat cap de setmana va ser trobat el cadàver d’una dona a la platja de la Mora de Badalona, a tocar de les Tres Xemeneies i de la frontera amb Sant Adrià. Una parella de Barcelona va ser qui va alertar les autoritats de la presència del cos sense vida de la jove, d’uns 30 anys, després de romandre a la zona més de dues hores i comprovar que la noia, estirada a les roques, no reaccionava.

   

  La parella, que descansava a la apartada platja del barri badaloní amb el seu gos, va passar a prop del cos quan ja marxaven, i van decidir comprovar si es trobava bé. “Estava molt rígida, amb la jaqueta i la caputxa posades i el color de la seva pell no era normal”, expliquen els testimonis. Llavors van trucar els Mossos d’Esquadra, que s’hi van desplaçar i van comunicar que es trobava morta.

   

  Segons els detalls facilitats per la parella, l’aspecte i l’escena podrien desprendre que la mort va ser causada per consum d’estupefaents. Fonts de la policia catalana, no obstant, no han confirmat res i expliquen que la investigació està en marxa i no es podrà certificar què va provocar l’incident fins que no es realitzi l’autòpsia.