Pere Tomàs: “Serà un partit especial”

  0
  52
  ZZA-SEV (10).JPG

  22/11/2013
  L'exjugador verd-i-negre confessa els seus sentiments abans de jugar per 1r cop oficialment contra el seu exequip

  L'excapita del FIATC Joventut i ara jugador del Cai Saragossa, Pere Tomàs, ha reconegut que jugar diumenge (12:15 per Esport3) contra el seu exequip "serà especial". 
  "No puc enganyar a ningú, és el meu equip i hi he estat 10 anys", manifesta l'aler "però afrontaré el partit com tots, amb la màxima il·lusió· i intentant ajudar en tot el possible per aconseguir una victòria que és molt important per nosaltres".

  De fet, els aragonesos van perdre la setmana passada contra el Cajasol a casa, i han perdut 2 dels 3 partits que han jugat al pavelló Príncep Felip. Per això el de Llucmajor explica que "a casa hem de treure el màxim de victòries seguides i aquest partit és clau per tornar a agafar confiança de cara a la lliga".

  Del FIATC Joventut, ha avisat que "han començat molt bé, millor del que alguns esperaven, han competit en tots els partits, n'han guanyat 2 a domicili i van als camps sense cap pressió". 

  Aquest serà el 1r partit oficial de Pere Tomàs contra la Penya, però a la pretemporada l'aler ja es va enfrontar al seu exequip amb victòria verd-i-negre tot i els 11 punts del mallorquí.