Maldonado: “Hem de trobar l’equilibri”

  0
  maldonado1.jpg

  23/11/2013
  El tècnic verd-i-negre reclama "equilibri" entre l'atac i la defensa per guanyar a la pista del Cai

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha parlat de l'estat del seu equip i del partit de demà contra el Cai Saragossa (12:15 per Esport 3). 

  Després de vèncer a l'Obradoiro amb un 5 de 28 en triples, i de fer-ho a Canàries amb un 18 de 29, el tècnic verd-i-negre diu estar "satisfet" perquè "l'equip sempre s'agafa als partits" però demana "més equilibri". 
  "El repte imminent és que ataquem bé i defensem bé", apunta Maldonado com a manera en la que "arribaran les victòries". 

  Del Cai Saragossa, que va perdre en la darrera jornada a casa contra el Cajasol, ha dit que "no sé si és bo o dolent que hagin perdut l'últim partit a casa, però imagino que no voldran perdre el 3r partit dels últims 4 que han jugat a casa". 
  Si bé l'adrianenc ha reconegut que "sembla que a casa han perdut solidesa respecte l'any passat i encara no són la màquina de defensar i atacar bé de l'any passat, caldrà estar alerta perquè tradicionalment hem perdut de molt allà". 

  Com ja és habitual, Maldonado no ha destacat cap plantejament diferent per afrontar el partit: "nosaltres mirarem de rebotejar i córrer sempre, i jugar les nostres opcions en estàtic". "Fer un bàsquet complert és el que ens ajudarà a estar més a prop de la victòria", ha sentenciat.