Pere Tomàs: “Si fem les coses bé podem competir contra qualsevol rival”

  0
  91
  pere tomas3.JPG

  30/01/2013

  El capità de la Penya està convençut de les possibilitats sempre i quan jugui al màxim. "Depenem de la concentració i les ganes", ha declarat.

  El capità del Fiatc Joventut, Pere Tomàs, de mica en mica va agafant la forma, té la confiança de l’entrenador i cada vegada se’l troba més agust en el seu rol de jugador que coneix be la casa, i que pot ser important pel FIATC Joventut, de cara a la segona volta.

   

  Cada vegada se’t veu millor, amb més confiança, et trobes còmode a la pista?

  Jo intento ajudar al màxim a l’equip, és veritat que cada partit em trobo millor del genoll, amb més confiança, em trobo millor físicament, està clar que puc aportar moltes més coses. Una cosa que podria aportar és molt més en atac, en l’últim partit ho vaig aconseguir una mica però intentar fer-ho regularment, i seguir ajudant en defensa, al darrera al rebot i seguir creixent i ajudant a l’equip.

   

  Ets el capità d’aquest equip i cada vegada estem millor, com veus l’actual moment de l’equip?

  Crec que estem molt bé, cada dia estem millor, però tampoc ara ens hem de relaxar, ens hem d’oblidar d’aquests partits i afrontar el pròxim a Valladolid davant el Blancos de Rueda,  com si necessitéssim la victòria més que mai, perquè si no anem amb aquestes ganes i aquesta motivació no la aconseguirem, tot i que els resultats demostren que estem fent les coses bé però també igual que hem guanyat tres partits seguits en podem perdre tres més seguits. Som un equip que depenem de la concentració, de les ganes i de tot.

   

  Que és el que més t’agrada d’aquest equip?

  Que tothom es sent important, que tothom aporta el seu granet de sorra i tots junts veiem que quan fem les coses bé podem competir contra qualsevol equip. Per exemple, l’Unicaja venia de guanyar contra el CSKA, i va venir aquí quaranta vuit hores després,  i el vam guanyar, és a dir, que si fem les coses bé i estem concentrats podem competir contra qualsevol,  i al contrari també ens ha passat, que quan ningú està, o fem les coses malament podem perdre contra qualsevol.

   

  Portem dos partits de la segona volta, hem après dels errors de la primera volta, vindran equips que estan a la part alta a casa, com ho veus?

  Equips com el nostres que som molt nous, que venen jugadors nous a la Lliga, les segones voltes han d’anar millor sens dubtes, perquè a la primera volta, jugadors com el Corey Fisher, el Manny Quezada, el Tony Gaffney, no coneixen els altres equips ni els altres jugadors, i a la segona volta ja han jugat contra ells,  i coneixen que fan bé, que no fan bé,  i això crec que ens afavoreix moltíssim i també crec que ens afavoreix el fet de que portem més temps entrenant. A veure si ho seguim aprofitant i seguim traient victòries importants.

   

  L’afició té molt a veure, oi?

  Per mi si, no només aquesta temporada,  sinó que ja fa unes quantes temporades que l’afició se n’ha adonat del que és realment l’equip, de les nostres possibilitats,  i està en tot moment amb nosaltres, tan si guanyem com si perdem mai fallen aquí a l’Olímpic, i jo sempre ho dic, quan venim a jugar aquí a l’Olímpic hem tret moltes victòries,  i també ells són una part important d’aquestes, que mai baixen els braços.