Un festival de monòlegs recull prop de 2.000 euros i 550 quilos d’aliments pels més necessitats

  0
  15
  monolegs.JPG

  30/01/2013 – Celebrat el passat divendres al Teatre Blas Infante, va reunir la col·laboració altruista de nou monologuistes; van assistir-hi unes 300 persones.

  Són esdeveniments molt freqüentats durant el Nadal, però en realitat són necessaris tot l’any. Amb aquesta premisa, un grup de badalonines, encapçalades per la humorista Pepi Labrador, va organitzar, el passat divendres al Teatre Blas Infante, el festival de monòlegs solidari ‘Lo comido por lo reído’. Tot i sorgir del no res i ser el primer cop que preparaven un acte així, van aconseguir recaptar uns 2.000 euros, que aniran destinats al Banc d’Aliments de Barcelona, i prop de 550 quilos de menjar, que es repartiran a Badalona.

   

  El certamen va comptar amb la col·laboració altruista de nou monologuistes: Gabriel Córdoba, Eva Cabezas, Albert Boira, Pepi Labrador, Carlos del Pozo, Xavi Castells, David Bordes, Jordi Merca, Freddy Codorniu, Elias Torres e Ito Monólogos. El preu de l’entrada a l’espectacle era molt econòmic: 7 euros i un quilo de menjar com arròs, pasta o llet. Més de 300 persones es van apropar a un festival que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament, amb la cessió gratuïta del teatre, i que molt probablement viurà una segona edició el proper any.