Pere Tomàs: “Tant de bo Penya i Cai estiguem al Play Off”

  0
  JOV-ZZA (16).jpg

  14/04/2014
  L'excapità verd-i-negre no va tenir el retorn esperat a la pista però es va mostrar "molt content de tornar a casa"

  L'aler del Cai, Pere Tomàs, va comparèixer contrariat a la zona mixta després de tornar a la que ha estat la seva casa durant 10 anys i sortir-ne apallissat. 

  L'excapità verd-i-negre no va buscar cap excusa en la derrota del seu equip i va assegurar que "ells han estat superiors des de primer moment, ens han passat per sobre i no hi ha res més a dir". 

  El mallorquí va destacar l'encert dels verd-i-negres i sobretot els punts de Joseph a l'inici del 3r quart que "ens han fet anar una mica a baix". 

  Pel que fa a l'experiència de viure el retorn, l'aler va assegurar que "les sensacions han estat bestials o tot i la derrota marxo content de veure la gent de la meva casa". Tomàs va ser aplaudit a la presentació però xiulat en algunes fases del partit, un fet que no el va preocupar perquè "són coses del joc quan ve el rival".

  Per últim, el 21 dels aragonesos va expressar un desig: "tant de bo tant la Penya com el Cai estiguem al Play Off. Ells estan competint tots els partits amb el seu estil i s'ho mereixen".