Gran actuació de l’A.J. Baetulo al VI Torneig de Judo de la Fira del Ram a Tordera

0
    32

15/04/2014 – Els judoques més petits del club van fer una gran actuació en el VI Torneig de Judo de la Fira del Ram a Tordera, on van guanyar combats per les màximes puntuacions.

Gran actuació dels judoques més petits de l’Associació Judo Baetulo que el passat cap de setmana van disputar el VI Torneig de Judo de la Fira del Ram a Tordera, i on van tenir una actuació destacada, guanyar combats per les màximes puntuacions.

Destacar els campions, en les seves categories, com la Marta Licerán, l’Eric Asensio, l’Iker Alfonso i la Paula Marín; el subcampionat d’en Carlos Benavente, i la medalla de bronze d’en Salvador Correa. Tant l’Iker, la Marta i en Salvador van competir amb rivals de molt més pes i van tenir una gran actuació demostrant coratge competitiu, guanyant a rivals que a priori podien semblar favorits per la seva mida i cinturó.

També destacar la tasca feta a l’Associació Judo Baetulo per part d’en Jordi García, entrenador i cinturó negre 7è DAN, i per els seus monitors, situada al barri del Congrés de Badalona, on s’entrenen nens des dels 4 anys fins adults.

Ara, el prper repte és la Primera Copa d’Espanya de Veterans que tindrà lloc el proper dissabte 26 d’abril a Vitòria, on l’equip de Veterans d’aquest club: Carmen Ferreres, Jordi Rubí, Jose Pérez i el mateix entrenador Jordi García, prendran part en una competició on s’espera la participació de 160 judoques d’arreu de l’estat espanyol i on són convidades delegacions internacionals.