Piti Belmonte: “Ha guanyat qui més necessitava el resultat”

    0
    20140511_201148.jpg

    11/05/2014 –  Després del partit amb el Lleida, Piti Belmonte no es va mullar sobre el seu futur i i es va limitar a dir que acaba contracte i que ha de seure's a parlar amb el club.  De la derrota per 1-3, va dir: "ha guanyat qui més necessitava el resultat". 

    11/05/2014 –  “Acabo contracte, com molts jugadors, i com passa cada any, quan acabes contracte, ens haurem de seure a parlar amb el club”. Piti Belmonte no es va voler mullar sobre el seu futur al final del partit contra el Lleida, tot i que sembla un fet que no continuarà a la banqueta escapulada. L’equip no ha acabat de girar rodó durant pràcticament tot el curs i la directiva que presideix Miguel Ángel Sánchez vol fer un canvi de rumb que afectarà a la continuïtat del tècnic, que reconeix que ha estat una temporada molt “dura”. “Al final hem aconseguit l’objectiu de salvar-nos una jornada abans del final, però és cert que hi ha hagut moltes dificultats i que la mala primera volta i sobretot el mal inici ens va marcar moltíssim”, explica Belmonte, que separa clarament les dues meitats del campionat a l’hora de fer balanç:  “A la primera volta vam sumar només 19 punts, que són uns registres molt fluixos, i en canvi en la segona n’hem aconseguit 27,  fent números per poder estar lluitant per la copa del Rei. Penso que la segona meitat de la lliga ha estat força bona, però hem pagat el mal inici”.

    Pel que fa al darrer partit contra el Lleida, Piti Belmonte va ser clar a l’hora de fer-ne el resum: “Ha guanyat qui més necessitava el resultat”. “No crec que haguem fet un mal partit, però el Lleida ha estat més efectiu, que és una de les seves grans virtuts. Cada cop que arribaven a l’àrea generaven sensació de perill i ens han marcat en les dues primeres aproximacions. Això ha estat determinant”, va argumentar el tècnic escapulat, que tot i això també va admetre alguns errors defensius clau, com en el segon gol: “Ha estat una segona jugada després d’un córner, no ha sortit bé la línia, i ells ho han aprofitat”. Tot i això, Piti va voler destacar la millora dels seus jugadors en la represa. “Ho hem parlat al descans. Sabíem que si ficàvem un gol els podíem ficar la por al cos, perquè s’estaven jugant tota la temporada. Ho hem aconseguit, però després, en una altra arribada, ens han fet el tercer i el partit ja ha quedat sentenciat”.  Piti Belmonte va tancar la roda de premsa felicitant als quatre equips catalans que jugaran el “play-off” i desitjant-los molta sort en la lluita per l’ascens.