Arrenca la carrera cap a les Europees a Badalona

  0
  madina.jpg

  12/05/2014 – Les agrupacions locals han començat, des de dijous, a organitzar els actes relatius a la campanya de les Eleccions Europees.

  La campanya de les Eleccions al Parlament Europeu van donar el tret de sortida el passat dijous, també a Badalona. Tant PSC com ICV-EUiA van realitzar el mateix dia 8 la presentació dels seus respectius cartells electorals. I han començat a organitzar els primers actes.

   

  L’estrena va ser dissabte al passeig de La Salut, on l’agrupació local va passejar entre veïns i comerciants amb el candidat del PSC, Javi López, el líder català, Pere Navarro, i el secretari general socialista al Congrés dels Diputats, Eduardo Madina. Els membres socialistes van fer una crida al sector progressista dels votants per aglutinar els recolzaments entorn a la seva proposta per a una nova Europa, que destaquen com la única capaç de fer front a les polítiques d’austeritat de la dreta. Badalona serà un dels enclavaments més importants pels socialistes catalans en aquesta campanya, i és que el Poliesportiu de Llefià acollirà dimecres l’acte central, amb la presència, novament, de Javi López i Pere Navarro, que estaran acompanyats del secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba.

   

  ICV-EUiA, per la seva part, ha escollit aquests dies Santa Coloma de Gramenet com a punt central de la seva campanya al Barcelonès Nord. Els ecosocialistes van transmetre el seu projecte polític per defensar una Europa “més social” promoguda des de la ciutadania amb la presència del líder d’Izquierda Unida, Cayo Lara, el cap de llista d’Izquierda Plural, Willy Meyer, el cap de llista català, Ernest Urtasun, la candidata Núria Lozano i els coordinadors nacionals d’ICV, Joan Herrera, i d’EUiA, Joan Josep Nuet. També van ser presents alguns dels membres badalonins de la coalició.