Piti Belmonte: “Hem regalat l’empat”

  0
  50
  Piti.jpg

  09/02/2014 – “Hem regalat aquest empat”. Així de clar i taxatiu es va mostrar Piti Belmonte al final del partit amb l’Ontinyent, enfadat pels dos punts vitals que van volar de l’avinguda de Navarra però, sobretot, per la forma en què es van escapar. “No ha estat un bon partit, sobretot en la primera part, però malgrat no fer-ho bé havíem pogut  posar-nos al davant en el marcador”, va comentar el tècnic escapulat, que va lamentar sobretot la “manca de concentració” en el gol de l’empat. Una concessió imperdonable, “en el minut 80 i quan l’equip s’està jugant moltíssim”. “En la segona part havíem aconseguit refer-nos una mica pel que fa al posicionament sobre el camp i havien arribat ocasions, algunes clares, però una petita desconnexió de tres minuts l’hem pagat molt cara”, va continuar Piti Belmonte, molest per haver “deixat viu un rival directe” com l’Ontinyent.

  “Ara mateix estem malament, perquè teníem els tres punts a la butxaca i era qüestió d’estar concentrats. No ho hem fet i hem perdut una oportunitat molt bona”, va queixar-se el tècnic, que va reconèixer que l’equip defensivament no havia estat bé: “Hem defensat massa enrere i no hem tingut les línies juntes. A més, l’Ontinyent ha jugat bastant diferent de com juga habitualment  i ens ha sorprès. En la segona part ho hem pogut corregir, però al final hem regalat un punt”, va concloure.

   

  Negredo: “Era un partit important i els hem deixat vius”

  Rubén Negredo va estrenar-se al Centenari marcant el seu primer gol com a escapulat, però el primer partit davant de la seva nova afició li va deixar unes “sensacions dolentes” pel resultat final. “El gol és igual qui el fiqui. Avui era un partit important per sortir de la situació on estem i els hem deixat vius”, va explicar el davanter, que malgrat marcar tampoc va quedar del tot satisfet del seu joc. “He pogut fer el gol però tampoc he estat gaire afortunat durant els noranta minuts. Puc donar molt més”, va dir Negredo, que considera que encara li falta ritme de competició perquè “portava temps sense jugar”.

  El davanter va admetre, com Piti, que l’equip no va estar a un bon nivell. “L’altre dia al camp de l’Atlètic Balears vam estar molt més junts i més agressius.  Hem arribat gairebé sempre tard a moltes jugades i sobretot en la primera part hem estat molt malament”, va sentenciar Negredo, que també va lamentar la ocasió perduda per fer el 2-0: “Hem tingut un contracop per matar el partit. No ho hem fet i en una jugada aïllada, en un córner, ens han fet l’empat”. Un error que, segons el jugador madrileny, l’equip no es pot permetre: “A casa tot són finals i amb el marcador a favor no se’ns pot escapar el partit així. Hem d’assumir els errors i seguir treballant”.