La U.D.Àguila no apareix al partit

0
    28

Els jugadors de l'Àguila van fer un pas enrere tot i la millora vista recentment i van perdre a casa contra el Cabrera (0-5). L'equip venia amb ganes de seguir en bona dinàmica però a la mitja part el partit ja estava mig decidit.

Els de Badalona arribaven al partit amb les ganes de seguir ascendent com havien fent en les dues últimes jornades i amb opcions de puntuar per primer cop de la temporada. Tot això, però, va canviar quan va començar el partit i és que el Cabrera es va llençar a l'atac i al minut 20 una internada a l'àrea d'un jugador dels visitants va provocar un penal en contra dels interessos badalonins, el penal el va llençar Francesc Forti i va avançar als visitants i deixava tocats els jugadors locals. I com ja ve sent constant aquesta temporada, al cap de cinc minuts el Cabrera anotava el segon gol de la mà de David Vacas i deixava el marcador amb un 2-0 al minut 25.

La segona part començava igual que la primera i quan només havien passat 4 minuts, els visitants anotaven el tercer gol gràcies a un gran xut de Jordi Català, i un altre cop tornava a passar el de la primera part i aquest cop era encara pitjor. Així doncs, al minut 53, Aitor Hernàndez perforava la porteria local per quart cop i donava el partit per acabat en quant a opcions locals. El partit però no havia acabat i els visitants seguien llençats a l'atac i al minut 60 Pau Modolell marcava el cinquè i definitiu gol que tancava un partit nefast per als de Badalona.

Per tant, l'Àguila segueix ocupant l'última posició de la classificació mentre que el Cabrera està desè amb 28 punts.