Piti Belmonte, nou entrenador del Badalona

  0
  4422.jpg

  09/06/2013 – El club ha confirmat, com es venia rumorejant, que l'ex del Sant Andreu serà l'encarregat de seure a la banqueta escapulada la propera temporada

  Els rumos s'han fet finalment efectius. Sonava amb força el nom de Piti Belmonte com a possible substitut d'Albert Càmara. Ho feia quan el CF Badalona va anunciar que canviaria d'entrenador per la campanya entrant, i encara va sonar de manera més intensa quan Piti va explicar que desestimava l'oferta de renovació del Sant Andreu per voluntat de buscar nous reptes. I el seu nou repte és el Badalona, una plaça complicada per exigent, que ja coneix de la seva etapa de futbolista. 

   

  La contractació de Piti Belmonte pot considerar-se un notori cop d'efecte per part de la directiva badalonina. L'ex del Sant Andreu era un dels entrenadors més anhelats d'aquest estiu. El seu gran treball amb un Sant Andreu curt de pressupost no ha passat desapercebut per molts equips de Segona B. Fins i tot, el seu nom s'ha lligat darrerament a conjunts que militen a Segona, com el Sabadell i l'Osca. Però les negociacions amb el Badalona ja estaven avançades i l'acord ha acabat tancant-se de manera satisfactòria.

   

  El tècnic va marxar del Sant Andreu buscant fites de rang superior i un projecte sòlid. Que accepti doncs dirigir al Badalona és símptoma inequívoc que l'equip és ambiciós i que pretén millorar els resultats de la temporada que acaba de finalitzar.

   

  Belmonte va ser un futbolista reeixit, que va tenir una llarga trajectòria de vint anys durant els quals va recórrer bona part de la geografia catalana i espanyola. Va jugar al Sabadell (d'on és natural), al València B, l'Almeria, el Figueres, l'Hèrcules, el Lleida, l'Algeciras, el Terrassa, el Jaén, el Badalona, el Gavà i la Gramenet. Precisament va ser a la Grama on va estrenar-se com a entrenador. Abans de seure a la banqueta del Sant Andreu va entrenar també al San Cristóbal.