Piti Belmonte: “Tenim l’objectiu molt a prop”

    0
    PitiReus.jpg

    30/03/2014- “Sabem que és en els partits de casa on tenim la salvació i aquests tres punts tenen moltíssim valor. Estem molt contents i amb l’objectiu molt a prop”. Piti Belmonte és conscient que l’equip ja acarona la salvació i malgrat que mantingui un discurs prudent –“estarem salvats quan ho diguin les matemàtiques”- sap que el pas fet contra el Reus és un pas de gegant. Pels tres punts però també per la bona imatge exhibida pel conjunt escapulat. Una imatge consistent que fa pensar  que la permanència és només qüestió de temps: “En línies generals hem fet un molt bon partit, segurament un dels millors de la temporada, pel grau d'ntensitat que hem posat en totes les accions, pel número d’ocasions que hem generat i per les poques que ens ha creat el Reus, que té jugadors de molta qualitat”.

    Piti Belmonte va destacar la pressió dels seus jugadors en el primer gol, que va néixer d’una pilota robada per Abraham a la frontal de l’àrea: “Les errades es provoquen, i aquest gol ens ha donat el punt de tranquil·litat i confiança per atrevir-nos a fer més coses”. “El segon gol, pel moment en què ha arribat, al minut 45, també ha estat clau, i en la segona meitat hem controlat el partit i hem tingut sortides molt ràpides”, va afegir el tècnic escapulat, que només va fer un petit retret als seus homes: “Potser ens ha faltat saber interpretar, en la segona part, en quin moment tocava un atac ràpid i quan tocava un atac pausat. Però ens hem de quedar amb tota la resta, que ha estat molt positiu”. “Hem estat superiors”, va concloure Piti, que vol que l’equip, tot i tenir l’objectiu de la salvació gairebé a tocar, no abaixi la guàrdia: “Anem dia a dia, que és el que ens ha portat a aconseguir cinc victòries en els últims sis partits. Per tant, anem a pensar ja en el Llagostera, que segur que voldrà mantenir la primera posició i que és un equip molt fort a casa. Anem a competir al màxim”.  

    Pel seu cantó el tècnic del Reus, Emili Vicente, va lamentar l’error defensiu de l’1-0, que va obligar el seu equip a “remar contracorrent”. “El 3-0 final és excessiu, però hem pagat molt cars els nostres errors”, va continuar el preparador del conjunt reusenc, que va assenyalar també com a determinant l’acció del penal just abans del descans: “Estàvem controlat el partit, tot i que és cert que sense gaire profunditat, i del no res ha arribat la jugada del penal que ha estat decisiva”.