Piti Belmonte: “Tenint en compte que hem acabat amb deu, el punt té un valor important”

  0
  63
  Piti.jpg

  26/01/2014  – L'entrenador del CF Badalona, Piti Belmonte, valora positivament el punt aconseguit contra l’Hospitalet, sobretot arran de la inferioritat numèrica en l'últim quart d'hora de partit i per l’entitat del rival, un equip “que portava un munt de partits sense perdre i que segur que estarà en la zona de play-off o lluitant per entrar-hi”. “Tenint en compte que hem acabat jugant amb un jugador menys el punt té un valor important, perquè defensar davant d’un equip com l’Hospitalet, molt golejador i amb gent de talent, és molt complicat”, argumenta el tècnic escapulat, que va veure una part per a cada equip: “En general el partit ha estat bastant obert. Ells han estat millor en la primera part i nosaltres més bé en la segona, on fins a l’expulsió hem tingut ocasions per poder avançar-nos”.  

  Belmonte no va voler valorar la decisió de l’àrbitre d’expulsar Fran Grima, tot i admetre que el jugador escapulat es podia haver estalviat l’acció: “Estava a molta distancia de la jugada i no puc valorar si era expulsió o no, però el que està clar és que era innecessari del tot. Era provocar un dubte a l’àrbitre quan la pilota pràcticament estava fora del camp. Però això és futbol, vas a moltes revolucions, i poden passar coses així. El més important és que l’equip ha treballat per poder mantenir la porteria a zero i sumar aquest punt”.

  Piti Belmonte va valorar també positivament l’aportació a l’equip del jove Cristian Carracedo, que per tercer partit consecutiu va sortir en l’11 titular ocupant la banda dreta de l’atac escapulat. “A Carracedo li demanem que sigui més atrevit, que sigui com és ell habitualment, i avui ha millorat molt respecte a altres partits”, va explicar el tècnic escapulat, que segueix a l’espera que pugui arribar algun reforç d’aquí a divendres vinent, dia 31, quan es tanca el mercat d’hivern. Belmonte, però, no veu gens clar que pugui arribar aquest reforç necessari per apuntalar la davantera:  “Ara mateix sembla ser que no, però a la vida i al futbol sempre hi poden haver sorpreses”.  

  L’entrenador de l’Hospi, Kiko Ramírez, pel seu cantó, va marxar del camp del Centenari amb una sensació “agredolça” per les ocasions desaprofitades pels seus jugadors: “A la primera part hem dut la iniciativa, jugant a camp contrari, i l’equip ha fet mèrits suficients per avançar-se en el marcador. En la segona hem estat molt malament durant 20 minuts, on el Badalona ens ha tancat,  però després, sobretot arran de l’expulsió, ens hem tornat a deixar anar, generant més oportunitats de gol, però avui no han entrat”. “He comptat fins a vuit ocasions, algunes claríssimes, però avui no hem sabut trobar porteria”, es va lamentar Ramírez, que tot això reconeixia que el Badalona també podria haver-se endut els tres punts: “Per ocasions hem merescut guanyar, però també podríem haver perdut. El Badalona també n’ha tingut, d’ocasions, algunes de clares, i un gol ho podria haver canviat tot“.