Piti: “Segurament ha estat un dels partits més tranquils de la temporada”

  0
  piti constancia.jpg

  16/03/2014 – Tranquil·litat i sensació de partit controlat. En la roda de premsa posterior al matx contra el Constància Piti Belmonte va reconèixer que, segurament, havia estat un dels partits “més tranquils de la temporada” i ho va atribuir a l’alt grau d’intensitat dels seus jugadors, que no van menystenir pas al conjunt mallorquí tot i ser un dels equips de la zona baixa i dur 13 jornades sense guanyar: “Perquè fos un partit més o menys tranquil la clau era afrontar-lo amb el mateixa intensitat que si el rival hagués estat el Llagostera o l’Alcoià, i ho hem fet”. “Hem guanyat amb solvència. En general hem tingut el partit força controlat  i potser només ens ha faltat, en el tram final de la segona part, saber quan havíem d’atacar ràpid i quan tenir la possessió de la pilota i buscar la circulació”, va argumentar el tècnic escapulat, que també va destacar la incidència en el joc de l’equip que va tenir l’entrada d’Abraham a la segona meitat: “Abraham dóna desequilibri i sempre té la porteria al cap. Tal i com s’ha posat el partit, amb l’1-0, sabíem que trobaríem més espais en la zona defensiva, i més enllà del gol ha generat diverses accions de perill i els ha obligat a ells a estar molt pendents d’aquestes situacions”.

  Pel que fa al futur immediat de l’equip després d’aquests quatre triomfs seguits, Piti considera que els 12 punts suposen “un salt de qualitat”, però segueix recordant que la feina no està feta: “Continuem sumant i és importantíssim, però també seguim veient com els rivals també van guanyant partits, com el Sant Andreu o l’Espanyol. No ens podem aturar”.

   

  Joan Esteva, crític amb l’àrbitre. El tècnic del Constància va queixar-se de l’acció del penal que va suposar l’1-0 i no es va mossegar la llengua quan se’l va qüestionar per la decisió de Fernández Brito. “El penal ve en un córner on el jutge de línia assenyala servei de porteria. Això per començar. I després assenyala penal. Aquest àrbitre ja el coneixem i sabíem que tindríem un arbitratge molt partidista”, va criticar Esteva, que va admetre que aquesta nova desfeta deixa “molt tocat” el seu equip. A més, va lamentar el regal de Perales en l’acció que va acabar amb el 2-0 d’Abraham: “Ha estat un error nostre que ja ens ha tret del partit. Ens hem destarotat i hem facilitat els contracops del Badalona, que podrien haver fet que el marcador fos més ampli”.