Maldonado: “Hem recuperat el to defensiu que havíem perdut”

  0
  JOV-GBC (12).jpg

  16/03/2013
  El tècnic verd-i-negre ha destacat la millora al darrere i la duresa mental per aguantar els 30 bons minuts del GBC

  L'entrenador del FIATC, Salva Maldonado, s'ha mostrat content pel triomf del seu equip aquest diumenge contra el GBC per 76 a 65, però sobretot perquè "hem recuperat el to defensiu que havíem perdut fa unes setmanes". 

  El tècnic verd-i-negre creu que "s'ha vist un bon partit en que els 2 equips han treballat molt bé" i destaca que "hem aguantat molt bé la seva bona 1a part en la que podrien haver marcat la diferència". "L'aspecte mental ha estat vital en aquest sentit", ha afegit en referència a aquest tema. 

  Per l'adrianenc, a la 2a part "hem apujat el nivell defensiu i hem anat trobant referències en atac". De fet, avui l'anotació ha estat molt repartida i tots els jugadors que han saltat al parquet com a mínim han anotat 5 punts.

  Per últim, tot i que la victòria deixa als verd-i-negres a una sola plaça de les posicions de Play Off, no ha volgut entrar a parlar d'un objectiu que queda tant lluny i en el que, segons el propi Maldonado depèn de tantes altres coses com que "l'equip es mantingui equilibrat, no tinguem problemes de lesions i els veterans aguantin".