Piti: “Vull felicitar els jugadors per l’esforç i a tota la gent del Badalona; ha estat una temporada molt complicada”

    0
    Piti Olot.jpg

    3/05/2014 – Piti Belmonte, després d'un any difícil, espera poder tancar la lliga amb un triomf a casa contra el Lleida per donar una alegria a una afició del Badalona "que ha patit moltíssim". 

    3/05/2014 – “Ens ha costat moltíssim i vull felicitar els jugadors per l’esforç i a tota la gent que envolta el Badalona, perquè ha estat una temporada complicada”. Piti Belmonte i tota la família escapulada ja poden respirar tranquils, per poder gaudir per fi “del futbol sense el punt de pressió que sempre és molt difícil de gestionar”. “Aquesta última setmana ha estat molt dura i complicada, perquè quan semblava que estava tot fet ens vam relaxar tots una mica”, va explicar el tècnic escapulat, que per fi viurà una setmana plàcida per poder preparar el comiat a la lliga contra el Lleida: “L’hem de gaudir al màxim, estar molt tranquils i pensar en intentar derrotar el Lleida. Juguem a casa, davant de la nostra afició, que sabem que ha patit moltíssim, i la millora manera de tancar la temporada seria donar-los una alegria”. Un partit  on estava previst realitzar tota una sèrie d'actes per acomiadar el camp del Centenari, que ha estat la casa del Badalona durant 78 anys, però que s'ha vist alterat pel robatori del cablejat elèctric que va patir la instal·lació aquesta setmana. La festa s'ha anul·lat i s'estudia la possibilitat de fer posteriorment un amistós per poder acomiadar com cal l'avinguda de Navarra. 

    Pel que fa al partit amb l'Huracán, Piti es va mostrar satisfet que l'equip recuperés la seva versió més competitiva.  “Sabíem de la qualitat del rival i que venir a jugar en aquests camps petits és molt difícil, perquè la pilota sempre està molt a prop de l’àrea. Havíem de defensar molt bé i estar sempre molt a prop de la pilota per aprofitar alguna segona jugada, i ho hem fet”, va argumentar el tècnic, que va destacar, també, que el gol havia arribat en el “moment ideal”. “En la primera part havíem un parell d’ocasions clares, però no havíem pogut marcar, i sabíem que necessitàvem aquest gol per poder tenir un punt de tranquil·litat. Ens ha donat confiança per defensar encara amb més força”, va concloure Piti Belmonte.