Pla de xoc a partir del dia 7 amb confinament municipal cada dia

  0
  61

  El Procicat compareix per anunciar noves mesures després de dies en què les dades epidemiològiques no paren d’empitjorar.

  Confinament municipal cada dia de la setmana a partir del 7

  Pla de xoc durant deu dies per aturar els contagis de Covi-19. Des d’aquest divendres, fins al 17 de gener, Catalunya torna al confinament municipal, tots els dies de la setmana, a excepció dels desplaçaments essencials.

  Tot el comerç no essencial tancarà el cap de setmana i els centres comercials, tots els dies

  Durant aquests deu dies, tot el comerç no essencial estarà tancat el cap de setmana. A més a més, tot el comerç de més de 400 metres quadrats haurà de tancar tots els dies de la setmana. Supermercats i farmàcies es mantindran oberts.

  La cultura i l’hosteleria mantindran la seva activitat com fins ara. Teatres, cinemes, auditoris i sales de concert amb un 50% d’aforament màxim i bars i restaurants amb un horari d’obertura al públic de 7:30 h a 9:30 h i de 13:00 h a 15:30 h.

  Només es podrà fer esport a l’aire lliure i els gimnasos hauran de tancar del 7 al 17 de gener. Les activitats extraescolars quedaran restringides als grups bombolla, amb el retorn a les aules l’11 de gener.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí