Plataformes veïnals denuncien la no aparició dels alcaldes del Besòs en una reunió

  0
  12

  Vuit plataformes veïnals que agrupen unes 200 entitats de Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Montcada i Reixac i Sant Adrià de Besòs han denunciat que quatre dels cinc alcaldes amb els quals es volien reunir aquest dimarts per a tractar la construcció d’una governança metropolitana “els han plantat“.

  Els convocats eren Ada Colau, Xavier Garcia Albiol, Joan Callau, Núria Parlón i Laura Campos, però només Callau es va mantenir en la convocatòria final. Han convocat una nova trobada per al pròxim 11 de gener “per respecte al treball que han fet els veïns”.

  En el comunicat de les Federacions de Veïns i Veïnes, aquests asseguren que el seu objectiu és “treballar plegats per una articulació metropolitana que aconsegueixi respondre per fi a les necessitats estructurals de la zona, que avui es veuen fortament agreujades”. Entre els objectius de la reunió estava, diuen, la construcció d’un espai de treball efectiu que aconsegueixi prioritzar les respostes i projectar en el mitjà i llarg termini, integrant els sabers de les persones que vivim la quotidianitat dels barris.

  A més, les plataformes veïnals sentencien dient que “aquest any més que mai ha quedat clar que la realitat metropolitana s’imposa però la governança que tenim és feble i la fragilitat dels nostres barris creixent”.

  Les entitats participants són la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), les federacions d’associacions de veïns de Barcelona (FAVB), Badalona i Santa Coloma de Gramenet (FAVGram), i les associacions de veïns Sant Joan Baptista (Sant Adrià del Besòs) i Maresme (Barcelona), així com la Plataforma Per la Conservació Tres Xemeneies (Sant Adrià de Besòs)

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí