Podi per Jordi Garcia en el seu debut en mitja distància

  0
  39
  image1.JPG

  16/10/2016 – El triatleta de Badalona dóna la sorpresa i aconsegueix quedar tercer a la Challenge Peguera-Mallorca, prova de caràcter internacional.

   

  Després de proclamar-se campió de l’Aquatló de Badalona, Jordi Garcia apostaria per competir en una prova de primer nivell per tal de tancar la temporada 2016. El triatleta badaloní viatjaria a les Illes Balears per participar en la Challenge Peguera-Mallorca, la seva primera competició de mitja distància (1.9km de natació, 90km de bicicleta i 21km de cursa a peu).

   

  Garcia anava a Palma sense expectatives i amb la simple missió de gaudir de l’experiència. Ell mateix se sorprendria del seu gran rendiment, sobretot per la gran quantitat de competidors internacionals inscrits.

   

  El badaloní completaria un sector de natació realment bo, sortint de l’aigua líder de la prova al costat del belga Pieter Heemeryck, del britànic David Bishop i de l’alemany Henry Beck.

   

  Els 90 quilòmetres de bicicleta es disputarien per una carretera molt tècnica que creua la Serra de Tramuntana, patrimoni de la UNESCO, i que passa per les localitats mallorquines de Capdellà, Calvià, Santa Ponça, Toro i Peguera.

   

  Precisament Peguera seria l’escenari de la cursa final a peu, tram dividit en quatre voltes. El belga Pieter Heemeryck, del Domo Scott Team, podria imposar-se després d’un gran tram de bicicleta (3:56.02), mentre que el segon classificat seria l’alemany Julian Mutterer (3:58.41), del KTT 01.

   

  Superant un rival en l’últim sector del circuit, Jordi Garcia creuaria la meta en tercera plaça (3:59.20). El triatleta del Fasttriatlon podria seguir el ritme dels millors i igualar-se a ells.

   

  “Tenia molts dubtes de quin seria el meu rendiment. La veritat és que he viscut un debut somiat. Crec que la clau ha estat saber regular molt bé les forces”, destacava Jordi Garcia en primera instància.

   

  “A falta d’un quilòmetre i mig tenia el tercer classificat a 30 segons i l’he pogut avançar. Ha estat un final molt emocionant”, afegia el triatleta badaloní. Després d’aquest podi, Garcia tanca una temporada de salt qualitatiu i que ha acabat de la millor forma possible.